70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Referencer


Sonja og Flemming Tonsgaard - Skodbjerge:
Admiral Strand overrasker gang på gang. Vi havde ingen erfaring hverken med udlejning, paraboler, varmepumper eller septiktanke. Men Admiral Strand er der bare med en hjælpsomhed, man ellers skal lede længe efter. Uden tøven er vi mødt med: ”Jeg kommer lige og kigger, måske kan vi…”
» Læs mere


Hans Erik & Marianne Kristensen - Henne Strand:
Hos Admiral Strand får og oplever vi et seriøst bureau, der gør meget for både gæster og ejer. Det ser vi ved, at vores sommerhuse efterlades pæne, rengjorte og ikke mindst en opfølgning på at tingene fungerer i sommerhuset. Vi sætter utrolig meget pris på dette, især med den erfaring vi har fra andre udlejningsbureauer.
» Læs mere


Inger M. Langkilde & Christian Ebsen - Bjerregård:
Det har været en meget positiv oplevelse og en stor succes! Så stor at vi ikke selv havde mulighed for at være i huset om sommeren - for lige pludselig var alle uger bare optaget! (per medio marts)
» Læs mere


Ena & Jørgen Bundgaard - Klegod:
Vi har i 30 år udlejet sommerhus til danske og tyske feriegæster. Gennem årene har vi haft kontakt med flere forskellige udlejningsbureauer. Hos Admiral Strand har vi fundet en partner, som er åben, ærlig og reel overfor såvel feriegæster som husejere.
» Læs mere