dk-background

44.500,- af din lejeindtægt er skattefrie, når du udlejer dit sommerhus

Se hvor meget, du kan tjene på udlejning, og bliv kontaktet af osTrin 1/2
Har sommerhuset indendørs pool?
icon city
800+
forskellige internetportaler
icon house
Gratis
slutrengøring
icon shield
Velkomstbesøg
til alle gæster
icon moon
Serviceorienteret
lokalkontorer

Hvorfor udleje gennem os?

Nyd en simpel og indbringende udlejning med Admiral Strand

icon-graph
Serviceorienterede lokalkontorer

Vi har lokalkontorer i Lønne, Blåvand, Henne Strand og på Fanø. Herfra dækker vi områderne fra Søndervig i nord til Fanø i syd. Vi har fokus på den personlige service, og med et stort lokalkendskab, står vi altid klar med råd og vejledning.

icon-income
Velkomstbesøg til alle gæster

Vi byder alle vores gæster velkommen med et besøg i sommerhuset. På den måde sikrer vi glade gæster og kan hurtig og problemfrit klare mindre serviceopgaver.

icon-city
Gratis slutrengøring

Slutrengøringen er altid inkluderet i prisen når man lejer et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse. På den måde sikre vi at gæsterne ankommer til et rent sommerhus der lever op til vores høje krav indenfor rengøringsstandard.

icon-booking-approve
Fleksibel prissætning

Udlejningsprisen på dit sommerhus beregnes automatisk i forhold til udbud og efterspørgsel samt en kombination af data, internetsøgninger, markeds- og konkurrentdata samt kunstig intelligens.

icon-diamond
800+ samarbejdspartnere

Vi samarbejder med over 800 forskellige online bookingportaler, som bl.a. inkluderer Booking.com, Expedia, Feline, Cofman, Tripadvisor m.fl., og mere end 10.000 rejsebureauer, hvilket øger din udlejning.

icon-shield
Gratis forsikring

Du har som udlejer hos Admiral Strand Feriehuse en gratis tryghedsforsikring, der supplerer din egen fritidshusforsikring og dækker eventuelle skader forvoldt af gæsterne.

3 trin til at udleje dit sommerhus

1
icon house
Registrer dit sommerhus
Nem proces uden registreringsomkostninger
arrow
2
icon house online
Dit sommerhus er nu online
Hold dig opdateret på din ejerhjemmeside
arrow
3
icon income
Din indtægt
Du modtager altid din lejeindtægt forud for et lejemål

Et par ord fra vores husejere

Vi samarbejder med de største bookingportaler

Dit sommerhus vil blive vist på mere end 800 hjemmesider, blandt andet Expedia, Booking.com, Feline og Cofman. Det betyder, at dit sommerhus kan ses og bookes af flere millioner gæster fra hele verden.

booking.svg
expedia.svg
homeaway.svg
casamundo.svg
homeToGo.svg
traumferien-wohnungen.svg
holidu.svg
feline.svg
cofman.svg
tuiVillas.svg
eDomizil.svg
image-20221027-062435.png
ads indlej.png

Spørgsmål og svar

Hvor meget kan jeg tjene ved at udleje mit sommerhus?

Det beløb, du kan få for at leje dit sommerhus i 1 uge, kan variere meget og er afhængigt af en lang række forskellige faktorer såsom placering, afstand til strand/kyst, husstørrelse, årstid osv. Indtjeningen på 2 identiske sommerhuse kan variere utroligt meget alene blot på grund af beliggenheden. Beregn din lejeindtægt her på siden, eller kontakt en af vores indlejningskonsulenter i dit sommerhusområde for en mere præcis vurdering.

Hvordan forløber opstarten på et samarbejde med Admiral Strand Feriehuse?

Et typisk forløb vil starte med en kort telefonsamtale efterfulgt af et uforpligtende møde i sommerhuset. På mødet vil det være muligt at få afstemt forventninger til samarbejdet og indgå en udlejningsaftale. Udlejningsaftalen beskriver, hvordan sommerhuset skal markedsføres, hvilke afregningspriser du får og hvilke forpligtigelser vi har overfor hinanden. Når udlejningsaftalen er underskrevet, sørger vi for at dit sommerhus bliver præsenteret på vores hjemmeside, samt overfor samtlige af vores mere end 10.000 salgssamarbejdspartnere over hele Europa.

Hvilke hjemmesider vil mit sommerhus blive vist på?

Dit sommerhus vil, udover Admiral Strand Feriehuses hjemmeside, blive vist på over 800 hjemmesider, inklusiv Booking.com og HomeAway. På den måde når dit sommerhus millioner af feriegæster på én gang.

Hvordan kan jeg holde øje med bookinger?

Du modtager et personligt login til ejerhjemmesiden. Her kan du følge bookinger, præstation, foretage ejerspærring og meget andet.

Hvornår modtager jeg min lejeindtægt?

Vi opgør din konto omkring den 15. i hver måned. Betalingen sker forud hver den første hverdag i den måned lejemålet/lejemålene afvikles. Skulle der efter opgørelsen af din konto blive registreret et såkaldt 'haste-lejemål', vil det lejemål blive afregnet med din næste afregning.

Hvad er inkluderet i udlejningen, og hvor meget skal jeg selv stå for?

Vores lokalkontorer sørger for at give dine gæster en venlig modtagelse, hvor blandt andet nøgleudlevering foregår. Gæsterne har også mulighed for at bestille linned, leje barneseng eller barnestol m.m. på lokalkontoret. Ved afrejse sørger vi for at gæsterne får indleveret nøgler og aflæsningstal for målerstande, som også afregnes ved afrejsen.

Hvad er beskatning og bundfradrag ved udlejning af mit sommerhus?

Når du udlejer dit sommerhus ud gennem et udlejningsbureau kan du benytte bundfradrag. I 2023 må du tjene op til 44.500 kr., uden at du skal betale skat, når du udlejer dit sommerhus gennem et udlejningsbureau. Samtidig er der et skattefrit fradrag på 40%, på indtægten der overstiger de 44.500 kr.

Husk, at du kun kan få det høje bundfradrag, hvis du udlejer gennem et udlejningsbureau, som f.eks. Admiral Strand Feriehuse.

Hvordan markedsføres mit sommerhus?

Sommerhuse i høj kvalitet er ikke nok til at sikre succesfuld udlejning. Husene skal også præsenteres de rigtige steder. I 2016 fik vi del i nogle stærke salgsmæssige synergier, da Admiral Strand Feriehuse blev opkøbt af det hollandske selskab @Leisure. I maj 2019 blev @Leisure, og dermed også Admiral Strand Feriehuse, købt af OYO Vacation Homes. OYO Vacation Homes er en af de største virksomheder indenfor feriebolig- og sommerhusudlejning i Europa. Det betyder, at vi kan præsentere dit sommerhus på internetportaler som Casamundo, Belvilla, Traum Ferienwohnungen, Expedia og Booking.com som nogle af de eneste i branchen.

Samtidig arbejder vi med over 10.000 rejsebureauer. Alle disse forskellige kommunikationskanaler betyder, at dit sommerhus kommer særdeles bredt ud og sikrer stor synlighed for mulige gæster i hele verden. Med dette stærke marketing setup sikrer vi optimal markedsføring og dermed optimaludlejning af dit sommerhus.

Hvad er de gældende regler for udlejning af sommerhus i 2023?

Du skal betale skat af en del af dine indtægter, når du lejer din feriebolig ud. Samtidig er der et skattefrit fradrag på 40%, på indtægten der overstiger de 44.500 kr.

40% reglen er den mest benyttede, da det er let og enkelt at opgøre det skattepligtige resultat. Hvis du anvender 40% fradraget, får du et bundfradrag på kr. 44.500 kr. i bruttolejeindtægten pr. fritidsbolig. Bruttolejeindtægten opgøres som husleje plus lejernes betaling for el, gas, varme o. lign. Når bundfradraget er trukket fra bruttolejeindtægten, kan du så yderligere fratrække 40% af det resterende beløb.

40% fradraget dækker samtlige udgifter forbundet med udlejningen. Du skal betale fuld ejendomsværdiskat af sommerhuset hele indkomståret - og der kan ikke fradrages ejendomsskatter ud over 40% fradraget.

Hvis ejendommen sælges, kan både køber og sælger få kr. 44.500 kr. i bundfradrag for året. Er der tale om udlejning af et sommerhus, som er ejet af flere i forening, er det samlede antal ejere alene berettiget til et bundfradrag på 44.500 kr. i forbindelse med opgørelse af den skattepligtige lejeindtægt.

Hvordan indberetter jeg lejeindtægt til skat?

Admiral Strand Feriehuse forestår indberetningen til skat, så du blot skal kontrollere tallene, når din årsopgørelse fra skat er klar.

Beskatning for sommerhusudlejning kan beregnes på 2 måder: Den mest brugte metode betegnes som 40% reglen. Hos Admiral Strand Feriehuse anbefaler vi, at du benytter 40% reglen. Den anden metode kaldes for den regnskabsmæssige metode. Den regnskabsmæssige metode giver mulighed for at fratrække udgifter til blandt andet vedligehold af sommerhuset, omvendt stilles der langt flere krav fra skat, når den regnskabsmæssige metode benyttes. Ønsker du at vide mere om den regnskabsmæssige metode, anbefaler vi, at du kontakter din revisor eller skat.

Vi er her for at hjælpe

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

icon email
info@admiralstrand.com
Svar indenfor 24 timer (på hverdage)