70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Ena & Jørgen Bundgaard

Vi har i 30 år udlejet sommerhus til danske og tyske feriegæster. Gennem årene har vi haft kontakt med flere forskellige udlejningsbureauer. Hos Admiral Strand har vi fundet en partner som er åben, ærlig og reel overfor såvel feriegæster som husejere. Firmaet sætter en ære i at holde personlig kontakt til ejere og gæster. Dette understreges ved, at en medarbejder fra bureauet kører forbi sommerhuset for at sikre, at alt er tilfredsstillende for gæsterne - men ikke mindst for ejeren!

Vores nuværende feriehus ligger i Klegod lige bag yderste klitrække. Vi har opført huset i rødbrune teglsten med stråtag og valgte at samarbejde med Finn Andreasen et lokalt firma med erfaring i opførelse af luksushuse.

Med "gratis rengøring" (indeholdt i prisen) kan gæsterne forvente, at huset er tilfredsstillende rengjort ved ankomsten. Rengøringsdelen er ganske uproblematisk: Vi har valgt at stå for rengøringen selv, men når det af forskellige årsager ikke er os muligt, så overtages rengøringen af Admiral Strand.

Når Admiral Strand kan yde så god en service og samtidig være med til at holde et absolut rimeligt prisniveau, må det vel skyldes, at der er tale om et bureau, der ikke er større end, at de kan bevare overblikket i forhold til alle samarbejdspartnere.

Med venlig hilsen
Ena & Jørgen Bundgaard

Kommentar af Admiral Strand

Ena og Jørgen har selv præget indretningen i huset, og Jørgen har i stor udstrækning stået for det indvendige træarbejde. Den hyggelige og smagfulde indretning er i det væsentligste holdt i naturmaterialer. Børn i forskellige aldre plejer at sætte pris på hemsen med TV og playstation. Den udvendige gård giver mulighed for læ og sol og er praktisk, når der medbringes børn eller dyr.