70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 670 ferieboliger.

Vi samler på tilfredse husejere

Vil du også være én af dem?

Admiral Strand Feriehuse udlejer private sommerhuse hele vejen op ad den jyske vestkyst samt i Nordjylland. Vi er et af de udlejningsbureauer langs vestkysten med mest vokseværk og har mere end 700 sommerhuse. 

Hos os er samarbejdet med husejerne mindst lige så vigtigt som gæsterne i sommerhusene. Derfor kan du som husejer forvente et serviceniveau ud over det sædvanlige, branchens højeste rengøringsstandard og ikke mindst stor erfaring.


Vi tilbyder:

 

Tjen penge på dit sommerhus mens vi står for det praktiske

Ved at udleje dit sommerhus i et af vores områder har du mulighed for en nem og uforpligtende ekstraindtægt. Vi står både for det praktiske og administrative, og tilmed til en lav provision.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Sammen gennemgår vi dit sommerhus og udarbejder en lejevurdering – helt gratis og uforpligtende.


Kompromisløs service

Udlejer du dit sommerhus gennem os, sørger vi for lejekontrakt og alt det praktiske både før, under og efter gæsternes besøg. Alle lejemål er inklusiv professionel slutrengøring. Er uheldet ude, reparerer vi småskader gratis og bestiller håndværkere, hvis opgaven ligger uden for vores kompetenceområde. Vi tilbyder en tryghedsforsikring, som dækker skader på bygning, indbo og løsøre forvoldt af lejer formidlet gennem Admiral Strand Feriehuse samt evt. lejetab i forbindelse med en dækningsberettiget skade.

Det er vigtigt for os, at du som udlejer er tryg. Derfor er vi altid til at få fat i åben døgnet rundt, så vi kan være med til at løse akutte problemstillinger, når de opstår.

Vi holder også øje med dit sommerhus i de perioder, hvor huset ikke er udlejet. Har der været storm eller barske vejrforhold, kører vi rundt og tjekker sommerhusområdet. Du får besked, hvis vi opdager at netop dit sommerhus er beskadiget.

Bestil gratis lejevurdering eller ring til os på 70 20 46 06