70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00


Information:

Når vi har modtaget Jeres bestilling fremsendes lejebevis samt informationsmateriale. Det fremgår blandt andet af materialet:

  1. Hvor nøglen til ferieboligen kan afhentes enten hos os på kontoret i Lønne eller hos et af vore nøgleudleveringssteder. I praksis hvor det er lettest for jer.
  2. Kørselsvejledning til nøgleudleveringen.
  3. Hvor meget - og hvornår I skal betale.

Betaling er opdelt i to rater:

1. rate skal betales inden 8 dage (25 procent af lejeprisen) og 2. rate skal betales 6 uger inden ankomst (75 procent af lejeprisen). Er der kortere end 6 uger til ankomst skal det samlede beløb betales inden 8 dage, dog senest ved ankomst.

Ankomst:

Lejemålet starter altid på ankomstdagen kl. 15.00. Husk at medbringe lejebevis. Ved nøgleafhentning modtager I en kuvert som indeholder:
- Velkomstbrev med praktiske oplysninger
- Jeres nøgler til sommerhuset
- Strømseddel til beregning af forbrugsomkostningerne
- Kørselsvejledning til sommerhuset

Husk selv at medbringe:

I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, karklude, viskestykker, køkkenrulle, toiletpapir og rengøringsmidler. I kan vælge at leje sengelinned + 1 håndklæde hos os til kr. 80,- per person.

Er der ikke barneseng og barnestol i sommerhuset, så kan de lejes for kr. 75,- per styk. - Husk at bestille dette sammen med opholdet.

Afrejse:

På afrejsedagen skal sommerhuset forlades inden kl. 10.00. Nøgle og strømafregningsseddel afleveres hvor det i sin tid blev afhentet.

Forbrug 2020:

Nedenunder ses de nuværende priser for strøm og vand. Vi tager forbehold for ændringer.
Strøm: 2,65 kr. pr. kWh
Vand: 20,00 - 65,00 kr. pr. m³

Spa

I sommerhuse med spa findes flere forskellige typer spa. Mht. til et standvandsspa er strømforbruget lidt højere end hos andre typer af spa, eftersom et standvandsspa altid er fyldt med vand, der er opvarmet. Læg derfor gerne termotæppet hen over standvandsspaen for dermed at reducere energiforbruget og fordampningen af vand. Strømmen til en standvandsspa må aldrig afbrydes, da dette kan forårsage forringet vandkvalitet.

Ring for nærmere informationer om strømforbrug i forhold til spa i sommerhusene.

Havemøbler:

Ikke alle huse har parasol og hynder til havemøblerne.

Internet:

Trådløs internet inkluderet, men begrænset mulighed for download og streaming. Medbring venligst et internetkabel, hvis sommerhuset ikke har trådløst internet.

Grillrist:

I alle sommerhuse er der en grill. Risten skal dog lejes hos os – på den måde sikre vi, at I altid får en rengjort og klar rist, uden rester fra de tidligere gæster. Risten kan lejes for kr. 50,- uanset hvor længe I har lejet sommerhuset.

Afstande:

De nævnte afstande på hjemmesiden er vejledende og angivet i luftlinje. Det kan derfor forekomme at turen til for eksempel stranden eller indkøb er længere.