70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Privatlivserklæring

Dit privatliv hos Admiral Strand Feriehuse - Privatlivserklæring

Denne privatlivserklæring (“Privatlivserklæringen”) beskriver hvilke personoplysninger, Admiral Strand Feriehuse indhenter fra dig som “Admiral Strand Feriehuse Partner” (boligejer eller feriearrangør), kunde eller bruger af vores websites (Admiral Strand Feriehuses websites), hvordan vi behandler sådanne personoplysninger, dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger og de tredjeparter, vi kan dele dine personoplysninger med.

Vi mener, at det er vigtigt, at vores serviceydelser er pålidelige og transparente. Vi behandler dine personoplysninger med integritet og omhu og sikrer, at vi efterlever gældende love og forordninger. 
 

1. Dataansvarlig

Dette er den Privatlivserklæring, der gælder for Admiral Strand Feriehuse ApS, (CVR nr. 27233910) (“Admiral Strand Feriehuse”). Admiral Strand Feriehuse er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger for varemærkerne “Admiral Strand Feriehuse” via de relevante websites og når du kontakter os.

Denne Privatlivserklæring omfatter også DanCenters fuldt ejede datterselskaber, Admiral Strand Feriehuse ApS (“Admiral Strand”), CVR nr. 27233910, DanCenter EDB Service ApS, CVR nr. 14119191, Stugsommar/Västkustbokingen, CVR nr. 516403-1691 og andre datterselskaber i DanCenter-gruppen (“DanCenter Group”).

En henvisning til DanCenter i denne Privatlivserklæring udgør også en henvisning til Admiral Strand og andre relevante datterselskaber i DanCenter Group.

DanCenter er en del af @Leisure BR B.V-gruppen (“@Leisure Group”).
 

2. Hvordan Admiral Strand Feriehuse behandler dine personoplysninger

Dette afsnit indeholder oplysninger om de forskellige formål, til hvilke Admiral Strand Feriehuse behandler dine personoplysninger, hvilke personoplysninger, der behandles, det juridiske grundlag for Admiral Strand Feriehuses behandling af personoplysninger, og hvor længe personoplysningerne opbevares.

2.1 Admiral Strand Feriehuse-konto på vores website (kun husejere) Som Admiral Strand Feriehuse husejere får du adgang til ejer-login på Admiral Strand Feriehuses website. Denne konto består af dit brugernavn (husnummer) og kode. Med dit login kan du se oplysninger blandt andet men ikke udelukkende om dine kontaktoplysninger, kontooplysninger, kommunikation til og fra Admiral Strand Feriehuse, priser vedrørende bookings, bookings og diverse dokumenter.  

Kontoen er nødvendig for opfyldelse af aftalen mellem dig og Admiral Strand Feriehuse

Som hovedregel opbevarer Admiral Strand Feriehuse kontooplysningerne så længe du er tilknyttet Admiral Strand Feriehuse som Admiral Strand Feriehuse Partner. Hvis du opsiger din udlejningsaftale med Admiral Strand Feriehuse, sletter vi din konto 1 år efter at kontoen er afsluttet. I overensstemmelse med lovbestemte perioder opbevarer Admiral Strand Feriehuse oplysningerne i 3 år efter at lejeaftalen er ophørt. 


2.2 Håndtering af dine anmodninger eller bookings (for kunder/brugere)

Når du fremsætter en anmodning eller foretager en booking, behandler vi de oplysninger, du har indtastet eller på anden måde afgivet, f.eks. dit navn, din adresse, din rejsegruppes sammensætning, oplysninger om overnatningsstedet, perioden, eventuelle særlige bestemmelser, betalingsoplysninger og e-mailadresse. Ved at fremsætte en anmodning eller foretage en booking inkluderes du automatisk i vores adressedatabase. Vi bruger dine oplysninger til at kommunikere status for din reservation og betaling, til at foretage en booking for dig, sende dig de nødvendige oplysninger om dit ophold og servicemeddelelser. Vi bruger også bookingoplysninger og oplysninger i anmodninger til at foretage analyser og køre rapporter på overordnet niveau med henblik på vores strategiske og driftsmæssige ledelse. Hvis du ikke ønsker at afgive din e-mailadresse, når du fremsætter en anmodning eller foretager en booking, bedes du booke pr. telefon.

Da Admiral Strand Feriehuse behandler dine ovennævnte personoplysninger for at udføre din anmodning eller booking, er disse oplysninger nødvendige for opfyldelse af aftalen mellem dig og Admiral Strand Feriehuse. I overensstemmelse med lovbestemte opbevaringsperioder opbevarer vi generelt de personoplysninger, vi behandler i forbindelse med din seneste booking, i tre (3) år. Betalingsdata kan imidlertid blive opbevaret i en yderligere periode på to (2) år af bogføringshensyn. 
 

2.3 Afsendelse af nyhedsbrev

Hvis du registrerer dig som modtager af (dvs. giver Admiral Strand Feriehuse dit udtrykkelige, forudgående samtykke til modtagelse af) nyhedsbrevet via Admiral Strand Feriehuse website, bruger vi den e-mailadresse, du har opgivet, til at sende dig dette nyhedsbrev. Du optages så automatisk i vores nyhedsbrevsdatabase. Vi vil gerne holde dig orienteret på denne måde om interessante tilbud vedrørende vores produkter og serviceydelser.   

Ud over ovenstående kan Admiral Strand Feriehuse også sende dig oplysninger, nyheder og tilbud om lignende produkter og serviceydelser fra Admiral Strand Feriehuse, hvis du allerede er Admiral Strand Feriehuse -kunde eller -forretningspartner. Admiral Strand Feriehuse kan sende dig sådanne oplysninger, nyheder og tilbud uden forudgående samtykke fra dig.

Afsendelse af nyhedsbrevet sker enten for at opfylde dit abonnement, dvs. det er nødvendigt for at opfylde aftalen mellem dig og Admiral Strand Feriehuse, eller fordi det er i Admiral Strand Feriehuse legitime interesse at kunne informere dig om vores serviceydelser. Med mindre din e-mailadresse også er indhentet eller anvendes til et eller flere af de andre formål, der er specificeret i denne Privatlivserklæring, sletter vi din e-mailadresse, så snart du afmelder dit abonnement på nyhedsbrevet. Hvis vi beholder din e-mailadresse til brug for andre formål, vil vi naturligvis sikre, at du ikke længere modtager nyhedsbrevet. 

Du kan altid afmelde dit abonnement på nyhedsbrevet, anføre, at du ikke ønsker at modtage noget post fra os (se mere herunder). Du kan også fremsætte indvendinger mod brugen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring (se afsnittet herunder ’Kontakt Admiral Strand Feriehuse’ for at få flere oplysninger om, hvordan du kan gøre dette). 


Afmelding

Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller direkte e-mails, kan du afmelde dette via linket i nyhedsbrevet og e-mails eller via Admiral Strand Feriehuses website. Hvis du slet ikke ønsker at modtage post, kan du sende en skriftlig anmodning pr. e-mail til info@admiralstrand.com eller med almindelig post til:

Admiral Strand Feriehuse
Houstrupvej 170, Lønne
DK-6830 Nr. Nebel
Att. Marketing

2.4 Besvarelse af dine spørgsmål eller reklamationer og service-e-mails

Hvis du har spørgsmål om din booking, anmodning eller andre kommentarer eller reklamationer, bedes du sende dem til os pr. e-mail eller kontakte os telefonisk. I så fald anvender vi dine personoplysninger til at behandle dine spørgsmål, til at kunne kontakte dig igen og til at udføre andre handlinger, der er nødvendige i forbindelse med din reklamation eller anmodning. Vi fører regnskab med det antal gange, vi har haft kontakt med dig, via hvilken kanal, årsagen til kontakten og det relevante indhold af det, der er diskuteret, eller de e-mails, der er udvekslet. Hvis du endnu ikke er optaget i vores adressedatabase, kan vi med dit samtykke registrere din anmodning og dine kontaktoplysninger, så det bedre kan betjene dig og behandle eventuelle fremtidige bookinger mere effektivt. Hvis du ikke har færdiggjort en booking online, vil vi måske kontakte dig for at minde dig om den ufuldstændige booking, for at spørge om der er noget, der er gået galt, eller for at gøre dig opmærksom på andre boliger, som du måske vil finde interessante i stedet.  

Ovennævnte oplysninger er nødvendige for at opfylde kontrakten med dig eller er i Admiral Strand Feriehuses legitime interesse for at yde dig en endnu bedre service.   

Dine oplysninger opbevares af Admiral Strand Feriehuse i 3 år efter dit sidste besøg på Admiral Strand Feriehuses hjemmeside. 
 

2.5 Oplysninger, der er indhentet i forbindelse med dit besøg og din brug af Admiral Strand Feriehuses website 

Når du besøger vores website, registreres nogle af dine oplysninger automatisk på vores server, f.eks. hvilke websider, du besøger, din IP-adresse (et unikt nummer, der automatisk tildeles din computer af din Internetudbyder, når du går på Internettet), dit computersystems navn og navnet på din Internetbrowser. Vi sporer også din anvendelse af nyhedsbrevet, f.eks. hvilke sider, du ser på, og hvilke dele, du læser, så vi kan tilpasse nyhedsbrevets indhold bedre til dine interesser. 

Oplysningerne om din klik- og søgeadfærd, anmodninger og bookings gør det muligt for os at skabe segmenter og klassificere dig i et af disse segmenter. Segmenter er grupper af websitebesøgende eller kunder på samlet niveau, der har en række fælles karakteristika, f.eks. aldersgruppe, køn eller region. Admiral Strand Feriehuse anvender disse segmenter til at tilpasse sit website og f.eks. til at gøre dets layout mere bekvemt for dig, ændre rækkefølgen for søgeresultater, visse tilbuds synlighed og designet på specifikke sider. Segmenterne anvendes også til at vise annoncer, som efter vores opfattelse er relevante for dig, på vores website, på tredjeparts websites og for kampagner på vores website.

Vi opbevarer vigtige personoplysninger i forbindelse med websitets funktion, f.eks. dine favoritter i maksimalt 3 år fra sidste gang, du besøgte vores website. Vi opbevarer data om din klik- og søgeadfærd og andre oplysninger, der er registreret i forbindelse med dit besøg på websitet, i 38 måneder.

Se også afsnit 4 vedrørende vores brug af ”Cookies”.
 

2.6 Markedsføring

Admiral Strand Feriehuse kan behandle dine personoplysninger med henblik på markedsføring, f.eks. for at sende nyhedsbreve i henhold til afsnit 2.3 i denne Privatlivserklæring. 

Admiral Strand Feriehuse kan kombinere oplysninger om dine bookings, din søgeadfærd, dine indstillinger på vores website, dine favoritter og vores kommunikation med dig. Alle disse oplysninger sætter Admiral Strand Feriehuse i stand til at gennemføre forskellige former for markedsføring, herunder via e-mail (nyhedsbrev), udbedt og uopfordret post og bannere og annoncer på websites samt til at gøre de afsendte eller viste oplysninger så relevante og interessante som muligt for dig. Vi måler effektiviteten af alle vores kampagner. 

Admiral Strand Feriehuse kan på forhånd indhente dit samtykke til behandling af dine personoplysninger til markedsføringsformål, f.eks. i tilfælde hvor Admiral Strand Feriehuse ønsker at sende dig oplysninger, nyheder og tilbud, der ikke vedrører din aktuelle kunde- eller forretningsrelation med Admiral Strand Feriehuse. 

Hvis Admiral Strand Feriehuse agter at sende dig nyheder og/eller tilbud fra tredjeparter eller at overføre dine personoplysninger til tredjeparter, f.eks. Admiral Strand Feriehuses forretningspartnere og/eller underleverandører, til markedsføringsformål, vil Admiral Strand Feriehuse på forhånd indhente dit samtykke hertil og informere dig om, hvad dine personoplysninger vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse.

Du kan også anmode om at blive undtaget fra markedsføringsanmodninger generelt ved at registrere dig i CPR-registeret (den såkaldte ”Robinsonliste”). 

Anvendelsen af dine personoplysninger i denne henseende er nødvendig for Admiral Strand Feriehuse i relation til selskabets legitime interesse i at informere besøgende og kunder på websitet om nye produkter og serviceydelser og for at kunne tiltrække flere kunder, øge antallet af bookings og finansiere websitet.   

Admiral Strand Feriehuse kan anvende ikke-personlige oplysninger som f.eks. demografiske oplysninger til at analysere og udvikle vores markedsføringsstrategi og forbedre Admiral Strand Feriehuses serviceydelser yderligere.
 

2.7 Vedligeholdelse og optimering af websitet

Dine personoplysninger kan anvendes til at analysere anvendelsen af og vedligeholde vores website og dertil hørende teknologier, til at løse eventuelle fejl, til at forbedre tilgængeligheden og beskytte mod bedrageri (f.eks. hvor der gøres flere forsøg på at foretage en booking, eller når der foretages en booking, der strider imod vores generelle vilkår og betingelser).


3. Sociale medier

Du kan vælge at dele oplysninger fra vores website via sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google og YouTube. Det betyder, at de delte oplysninger, med dit navn og dine interesser, kan blive synlige for dem, der besøger dine personlige sider. Admiral Strand Feriehuse anbefaler, at du omhyggeligt læser privatlivserklæringerne for de relevante sociale medier, da disse erklæringer gælder for disse parters behandling af dine personoplysninger. 

Admiral Strand Feriehuse er ikke Dataansvarlig eller på anden måde ansvarlig for behandlingen af oplysninger og personoplysninger, som du vælger at dele på andre websites og sociale medier, der ikke har relation til Admiral Strand Feriehuse.
 

4. Cookies

De personoplysninger, der henvises til i denne Privatlivserklæring, kan indhentes ved hjælp af ”cookies”. Cookies er små tekstfiler, som dit udstyr eller din browser gemmer, når du besøger vores website. Admiral Strand Feriehuse anvender også teknikker, der svarer til cookies, f.eks. tracking pixels, Java scripts, tabs og web beacons. Hvis du besøger vores website igen, genkendes dit udstyr og din browser. Dette er nødvendigt, bl.a. for at huske dine favoritter, genne dine kontooplysninger, så du ikke behøver at indtaste disse oplysninger igen, men også for at kunne måle og analysere din brug af vores website. Vi og tredjeparter anvender desuden cookies for at vise dine skræddersyede annoncer. 

Vi anvender cookies:

  • til statistik, dvs. måling af trafikken på Admiral Strand Feriehuse, herunder antal besøg på Admiral Strand Feriehuse, hvilke domæner, de besøgende kommer fra, hvilke sider, de ser på hos Admiral Strand Feriehuse, og hvilket generelt geografisk område, brugeren befinder sig i. 
  • til at forbedre funktionaliteten: forbedre funktionaliteten og optimere din oplevelse af Admiral Strand Feriehuse og hjælpe dig med at huske dit brugernavn og din adgangskode, så du ikke behøver at logge ind igen, når du kommer tilbage til Admiral Strand Feriehuse. 
  • til at integrere med sociale medier, dvs.: gøre det muligt for dig at integrere med sociale medier som f.eks. Facebook.  
  • til kvalitetssikring: til at sikre kvaliteten af anmeldelser og forhindre bedrageri og uregelmæssigheder i forbindelse med skrivning af anmeldelser og anvendelse af Admiral Strand Feriehuse. 
  • til målrettet markedsføring, f.eks. visning af specifik markedsføring hos Admiral Strand Feriehuse, som vi tror, du vil finde interessant.   

Admiral Strand Feriehuse kan give tredjeparts leverandører adgang til at se indholdet af de cookies, der sættes af Admiral Strand Feriehuse. Disse oplysninger anvendes udelukkende på vegne af Admiral Strand Feriehuse og må ikke anvendes til den pågældende tredjeparts egne formål.

Admiral Strand Feriehuses website kan også indeholde cookies fra tredjeparter som Google Analytics og Facebook.

Data, der indhentes via Google Analytics, vil som hovedregel blive opbevaret i en periode på 38 måneder i henhold til Google Analytics’ automatiske sletningsproces.

Du kan se listen over ”tredjeparts-cookies” på Admiral Strand Feriehuses Website ved hjælp af den ”Cookiebot”-funktion, der findes på Admiral Strand Feriehuses website. 

De fleste browsere giver dig mulighed for at slette cookies fra din harddisk, blokere alle cookies eller modtage en advarsel, før en cookie gemmes. Du skal være klar over, at i sådanne tilfælde kan du ikke anvende serviceydelser og funktioner, idet de kræver cookies for at huske de valg, du foretager. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, idet de vil hjælpe os til at forbedre Admiral Strand Feriehuse.   

Du har altid mulighed for at slette cookies, der er gemt på din computer.

Ved at anvende Admiral Strand Feriehuses website giver du samtykke til vores brug af cookies som beskrevet. Hvis du ikke længere ønsker at give dit samtykke til brugen af cookies, skal du fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. 

Når du har accepteret anbringelsen af cookies, der bl.a. anvendes til markedsføringsformål, f.eks. til at vise specialtilpassede annoncer, kan du trække dit samtykke tilbage via din browser (få flere oplysninger i vores Cookiepolitik og afsnit 4 herunder om cookies). Når cookies er anbragt, kan du slette dem. Husk, at nogle af websitets funktioner så ikke længere virker korrekt. 

Du kan læse mere om Admiral Strand Feriehuses brug af cookies, herunder hvilke cookies, der anbringes, formålet med disse cookies og opbevaringsperioden, i vores Cookiepolitik på vores hjemmeside.


5. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine data så længe, som det er nødvendigt til ovennævnte formål, eller for at efterleve lovbestemt opbevaring og andre forpligtelser. Denne Privatlivserklæring opstiller de forskellige opbevaringsperioder, der anvendes af Admiral Strand Feriehuse. Efter afslutningen af en opbevaringsperiode til et specifikt formål sletter eller anonymiserer vi dine personoplysninger vedrørende det pågældende formål.

Bemærk, at sletning af dine personoplysninger, der er indhentet til et specifikt formål, ikke nødvendigvis betyder, at vi sletter alle de personoplysninger, vi har indhentet om dig. Vi kan stadig have en legitim interesse i og lovlig grund til at behandle en del af dine personoplysninger, herunder men ikke udelukkende opbevaring af hensyn til bogføringskrav eller lignende forpligtelser. Vi fortsætter også med at behandle dine personoplysninger, hvis du har givet dit samtykke til en sådan behandling. 


6. Tredjeparter

Vi deler kun dine personoplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt:

  • For at behandle din bookinganmodning vil vi overføre personoplysninger til den relevante boligejer. Boligejerne skal også efterleve gældende privatlivslove ved behandling af dine personoplysninger til deres respektive formål. Boligejerne er kontraktligt forpligtet over for Admiral Strand Feriehuse til at opbevare og anvende dine personoplysninger fortroligt og med behørig omhu. 
  • for at foretage betaling for den lejede feriebolig og andre omkostninger. Admiral Strand Feriehuse anvender DIBS og Elavon som udbydere af betalingsservices. Vi anbefaler, at du omhyggeligt læser denne udbyders privatlivserklæring, da denne er ansvarlig for behandling af dine data i forbindelse med betalingen,
  • for at involvere tredjeparter som Google, analysere oplysninger om din brug af Admiral Strand Feriehuses website og for at personliggøre website og kommunikation (se også afsnit 4 i denne Privatlivserklæring vedrørende cookies),
  • for at involvere tredjeparter i visning af relevante tilbud og annoncer. Disse parter omfatter men er ikke begrænset til fx Facebook, Google.

De fleste af disse tredjeparter er databehandlere og bruger kun dine personoplysninger til gavn for Admiral Strand Feriehuse. Disse parter befinder sig hovedsagelig i Danmark eller i EU. En række it-udbydere er baseret uden for EU eller har adgang til personoplysninger fra områder uden for EU. Disse omfatter: Jira (USA). Admiral Strand Feriehuse leverer kun personoplysninger til parter, der garanterer, at de har truffet de nødvendige foranstaltninger til at beskytte oplysningerne tilstrækkeligt. En databehandlingsaftale, der indgås med databehandlere, regulerer dine personoplysningers fortrolighed og sikkerhed fra sådanne tredjeparters side, bl.a. for så vidt som parter fra eller med adgang fra områder uden for EU er involveret, og det pågældende land ikke yder et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, sker overførsel af personoplysninger fra Admiral Strand Feriehuses side med forbehold for indgåelse af en aftale i henhold til modelklausuler opstillet af EU Kommissionen, eller Admiral Strand Feriehuse skal på anden måde sikre, at der anvendes hensigtsmæssige foranstaltninger. 

Der kan også være situationer, hvor Admiral Strand Feriehuse overfører personoplysninger til en tredjepart eller på anden måde tillader en tredjepart at få adgang til sådanne personoplysninger, men hvor en sådan tredjepart ikke anses for databehandler for Admiral Strand Feriehuse (f.eks. rengørings- og vedligeholdelsesydelser eller lignende, hvor databehandling ikke er hovedydelsen). Ved brug af sådanne serviceudbydere vil Admiral Strand Feriehuse gøre alt, hvad der med rimelighed kan gøres, for at sikre, at sådanne serviceudbydere behandler alle personoplysninger, som de måtte få adgang til, fortroligt og sikkert.  

Admiral Strand Feriehuse kan overføre personoplysninger eller give adgang til personoplysninger, hvis Admiral Strand Feriehuse anmodes herom af en kompetent offentlig myndighed, en retskendelse eller tilsvarende juridisk forpligtelse. I så fald er Admiral Strand Feriehuse ikke dataansvarlig eller ansvarlig for den offentlige myndigheds behandling af de personlige oplysninger, og Admiral Strand Feriehuse påtager sig ingen hæftelse i forbindelse med Admiral Strand Feriehuses efterlevelse af en anmodning fra en kompetent offentlig myndighed. 


7. Sikkerhed

Det er meget vigtigt for Admiral Strand Feriehuse at opbevare dine personoplysninger sikkert. Admiral Strand Feriehuse har derfor truffet hensigtsmæssige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller anden uønsket adgang. Dette fremgår af den hængelås, der vises nederst (eller øverst) i din browser, når du foretager en booking. Admiral Strand Feriehuses ansatte eller tredjeparter, som Admiral Strand Feriehuse anvender, vil tilsvarende kun få adgang de personoplysninger, der er nødvendige for udførelsen af deres forpligtelser.

Vi kører regelmæssigt automatiske sikkerhedsscanninger på vores website, og vi beskytter vores systemer mod malware, virus, cryptoware og hackingsoftware.    
 

8. Dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger (for ”registrerede”, dvs. kunder og brugere) 

Registrerede har visse rettigheder i henhold til den Generelle Databeskyttelsesforordning (”GDPR”). 

For eksempel har du ret til at se og ændre eller lade en tredjepart ændre dine oplysninger, som de er registreret hos Admiral Strand Feriehuse, hvis sådanne oplysninger er ukorrekte eller ufuldstændige. Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller få begrænset Admiral Strand Feriehuses behandling af dem, og til at bede Admiral Strand Feriehuse give dine personoplysninger enten til dig eller til en tredjepart. Hvis du ønsker at ændre dine personoplysninger, bedes du kontakte vore kontorer pr. e-mail eller telefon. Om nødvendigt kan Admiral Strand Feriehuse sende dig et skriftligt eksemplar af dine oplysninger.

Kort fortalt omfatter dine rettigheder følgende:

  • Ret til adgang (ret til at blive informeret om, hvorvidt den registreredes Personoplysninger behandles, og i så fald ret til adgang til Personoplysningerne (et eksemplar af Personoplysningerne skal udleveres) 
  • Ret til transport af Personoplysningerne (ret til at modtage Personoplysninger om sig selv, som den registrerede har givet selskabet. Disse oplysninger skal gives i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format) 
  • Ret til korrektion (ret til rettelse af ukorrekte Personoplysninger fra den dataansvarliges side uden unødig forsinkelse)
  • Ret til sletning/ret til at blive ’glemt’, (med visse begrænsninger ret til at anmode om sletning af Personoplysninger uden unødig forsinkelse. I så fald skal vi slette Personoplysninger uden unødig forsinkelse)
  • Ret til at gøre indsigelse (ret til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, nemlig hvis behandlingen af dine personoplysninger omfatter profildannelse, eller hvis behandlingen er baseret på vurderingen af vores interesse i at behandle dine personoplysninger)
  • Ret til begrænsning af behandlingen (ret til at opnå en begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, hvis du bestrider personoplysningernes nøjagtighed, eller hvis en anmodning om sletning ikke kan imødekommes, f.eks. på grund af Admiral Strand Feriehuses behov for at bevare personoplysningerne med henblik på etablering, udøvelse af eller forsvar mod juridiske krav). 

Bemærk, at de registreredes rettigheder kun opfyldes individuelt af Admiral Strand Feriehuse i forbindelse med de tilfælde, hvor Admiral Strand Feriehuse anses for dataansvarlig. I situationer, hvor Admiral Strand Feriehuse anses for databehandler, skal de registreredes rettigheder opfyldes af den dataansvarlige.


9. Sådan kontaktes Admiral Strand Feriehuse

For at udøve dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger bedes du kontakte Admiral Strand Feriehuse pr. e-mail på info@admiralstrand.com.

Bemærk, at for at sikre, at vi ikke sender dine personoplysninger til uautoriserede personer eller andre, vil du måske blive bedt om at bekræfte din identitet, f.eks. ved en kopi af dit pas, validering via NemID eller en tilsvarende, sikker bekræftelsesmetode. 

Du kan også kontakte os uforpligtende om andre spørgsmål om vores brug af dine personoplysninger, denne Privatlivserklæring eller andre anliggender vedrørende vores serviceydelser eller website. Dit spørgsmål eller din kommentar vil blive behandlet kompetent, fortroligt og så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at klage over Admiral Strand Feriehuses behandling af dine personoplysninger, kan du også altid kontakte Datatilsynet. 

Kontaktoplysningerne for Datatilsynet er:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 Købehavn K
T: 3319 3200
F: 3319 3218
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Admiral Strand Feriehuse kan fra tid til anden opdatere denne Privatlivserklæring. Den nyeste udgave af Privatlivserklæringen er altid tilgængelig på Admiral Strand Feriehuses website. Hvis vi har din e-mailadresse, kan vi eventuelt informere dig pr. e-mail i tilfælde af væsentlige ændringer. 

Lønne, den 23. maj 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer