70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00


Privatlivspolitik


Deklaration af websitets brug af cookies


Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:
Admiral Strand
Houstrupvej 170, Lønne
6830 Nørre Nebel
Telefon: 7020 4606
Email: info@admiralstrand.com

Tekniske

Disse cookies er nødvendige, for at hjemmesiden kan fungere.

Cookie navnKildeLevetidAnvendelse
agFørstepartscookie12 hoursSales channel
checkout-flow-sessionFørstepartscookie14 daysSession when booking house.
cookie_policyFørstepartscookiepersistentRemembers chosen cookie policy.
csfcFørstepartscookiepersistentWebsite security
favoritesFørstepartscookiepersistentList of favorited houses.
HcAreaLatestFørstepartscookie1 monthRemembers chosen search areal
HcAreaSearchFørstepartscookie1 monthRemembers chosen search filters
splash-<id>FørstepartscookiepersistentSplash text has been shown.

Præferencer

Disse cookies husker søgekriterier som f.eks. ankomstdato.

Cookie navnKildeLevetidAnvendelse
arrival-deltaFørstepartscookie6 hoursChosen +/- number of arrival days
periodFørstepartscookiepersistentChosen arrival date and number of days.

Statistik

Disse cookies bruges til intern statistik og info gives ikke til 3. part.

Cookie navnKildeLevetid
DCAB<id>Førstepartscookie30 days
statisticsFørstepartscookiepersistent

Marketing

Disse cookies støtter online markedsføring ved at indsamle oplysninger om brugerne til at promovere produkter gennem partnere og andre platforme.

Cookie navnKildeLevetid
<id>.vstFørstepartscookie30 days
cjeventFørstepartscookie45 days
ClickIDFørstepartscookie30 days
_fbpFørstepartscookie90 days
_gaFørstepartscookie2 years
_ga_<id>Førstepartscookie2 years
_gatFørstepartscookie1 minute
_gat_UA-<id>Førstepartscookie1 minute
_gcl_auFørstepartscookie90 days
_gidFørstepartscookie24 hours
kmgFørstepartscookie30 days
lastClickChannelFørstepartscookie30 days
_lo_bnFørstepartscookie30 days
_lo_uidFørstepartscookie2 years
_lo_vFørstepartscookie1 year
_loridFørstepartscookie10 minutes
__lotlFørstepartscookie180 days
moe_uuidFørstepartscookiesession
_pin_unauthFørstepartscookie1 year
TT2_<id>Førstepartscookie1 year
TTS_<id>Førstepartscookiesession
_uetsidFørstepartscookie24 hours
_uetvidFørstepartscookie1 year
utm_mediumFørstepartscookie?
__zlcmidFørstepartscookie1 year
anjadnxs.com90 days
uuid2adnxs.com90 days
MUIDbing.com1 year
tscreativecdn.com1 year
ucreativecdn.com1 year
uidcriteo.com1 year
AnalyticsSyncHistorylinkedin.com30 days
bcookielinkedin.com2 years
bscookielinkedin.com2 years
langlinkedin.comsession
li_gclinkedin.com2 years
lidclinkedin.com24 hours
UserMatchHistorylinkedin.com30 days
langads.linkedin.comsession
idmookie1.com1 year
mdatamookie1.com1 year
ovmookie1.com1 year
_pinterest_ct_uact.pinterest.com1 year
__ssidveinteractive.com312 days
AWSALBCORSwidget-mediator.zopim.com7 days
Cadform.net30 days
uidadform.net60 days
IDEdoubleclick.net1 year
RULdoubleclick.net1 year
test_cookiedoubleclick.net15 minutes

Cookies
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvad cookies bruges til på vores website
Vi anvender cookies til teknisk funktionalitet på websitet, så vores gæster får den bedste oplevelse (det kan fx være at huske den tidligere søgning).

Derudover anvender vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere, så vi kan tilpasse indhold og annoncering herefter.

Til at måle trafikken på websitet bruger vi cookies fra Google Analytics. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Derudover bruger vi Google Adwords til annoncering. Vi registrerer brugerens handlinger efter at have klikket på en annonce, således at vi efterfølgende kan målrette vedkommende annoncer til brugeren.

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Admiral Strand, skal du rette henvendelse på info@admiralstrand.com eller telefon 7020 4606. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.