70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Stjerner og kvalitet

Når du skal på ferie i et sommerhus, er det vigtigt, at du vælger netop det sommerhus der svarer til dine forventninger. Admiral Strand Feriehuse har et bredt udvalg af sommerhuse - lige fra enkle- til luksus sommerhuse. Vi har inddelt sommerhusene i fem kategorier. 

Er der markeret med et + ud for den pågældende kategori indikerer det, at sommerhuset er lidt bedre end hvad du normalt kan forvente af kategorien.

5-Stjernet  
Vores højeste standard. Her kan du forvente smagfuldt indrettede kvalitets-sommerhuse med masser af komfort og flotte, moderne faciliteter.

4-Stjernet  
Veludstyrede sommerhuse, generel høj standard og komfortable møbler. Et alternativ til dig, der ønsker komfort i et godt sommerhus.

3-Stjernet  
Vores mest populære kategori. Gode feriehuse i pæn og god stand med velfungerende indretning, og gode forudsætninger for et godt ophold.

2-Stjernet  
Praktisk men enkelt indrettede sommerhuse. Ofte er det sommerhuse af ældre dato, som mangler lidt i at være tidssvarende.

1-Stjernet  
Vores laveste standard, hvor sommerhuse og standard ikke længere er tidssvarende. Et alternativ for de som ønsker et ophold til en lav pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind et sommerhusophold for 8 personer i uge 42, 2018 (d. 12/10 – 19/10)

Der trækkes en vinder mandag d. 13. august 2018. Vinderen får direkte besked. Præmien indeholder en uges ferie for 8 personer i uge 42 2018. Præmien har en værdi på 4.893 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter.

* Navn:
* Email:
Cookie præferencer