70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 668 ferieboliger.

Et væld af spændende aktiviteter

Vi har samlet en oversigt med oplevelser, aktiviteter og seværdigheder i vores skønne sommerhusområder i Danmark. - Vi vil så gerne hjælpe jer med at give jer den bedste og mest oplevelsesrige ferie i Danmark. Vælg blot et område på kortet til venstre, og du vil kunne læse om området og få en liste med oplevelser og aktiviteter.

Admiral Strand Feriehuse har i alt 4 kontorer i Vestjylland. Vestkysten er generelt kendt for Vesterhavet, der præger hele den jyske vestkyst samt strande så langt øjet rækker. Vestkysten er fantastisk på alle årstider, så snyd ikke jer selv for en dejlig tur til Vestkysten og Vesterhavet.

Hold ferie i Danmark og nyd de forholdsvise korte afstande der er i mellem sommerhusene og de forskellige aktiviteter Danmark har at byde på. Vi glæder os til at give jer en god ferie med en masse spændende oplevelser for hele familien!

Discover Denmark

Find aktiviteter nær dig på Discover Denmark's hjemmeside og planlæg nemt din ferie. Her er samlet 1.359 aktiviteter i Danmark - herunder spisesteder, shoppingmuligheder, familieattraktioner, naturoplevelser, kulturoplevelser, sport og mange flere.

Se mere her! Discover Denmark