70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 668 ferieboliger.

Problemfri udlejning

Admiral Strand Feriehuse gør udlejningen af dit sommerhus nemt for dig. Vi kræser for gæsterne og sørger for alt det praktiske.

Vi har en mission med dit sommerhus: "Give den bedst mulige indtjening med høj service - og med sikkerhed"

Åbningstider

Vi har ikke åbent 24 timer i døgnet, men har vores gæster eller husejer brug for at komme i kontakt med os, kan dette altid ske på et nødnummer.
 

Nøgleudlevering

Hos os får gæsterne personligt udleveret nøglen til dit sommerhus. Enten på et af vores kontorer eller ved et af vore nøgleudleveringssteder.

Kontrol af sommerhuset

 • Før gæsten ankommer 
  Inden gæsterne når frem til dit sommerhus har vi været forbi og sikret at sommerhuset præsenterer sig rigtigt. Tænder eller skruer op for varmen, åbner for vandet osv.

 • Imens gæsten er her
  Service er alfa-omega, så derfor besøger vi vore gæster en af de første dage. Vi er der for at sikre, at alt er tilfredsstillende og klare evt. småproblemer. Vi er der for at sikre vore gæster et behageligt ophold, men samtidig sikrer vi naturligvis at de behandler sommerhuset ordentligt.

 • Når gæsten er rejst 
  Når gæsterne har afleveret nøglen til dit sommerhus, rengør vi sommerhuset, tjekker om alt er i orden, skruer ned –eller slukker for varmen, og sikrer at alle døre og vinduer er lukkede osv.

 • Imellem udlejninger 
  Også i de perioder hvor der ikke er gæster i dit sommerhus kører vi ofte forbi dit sommerhus, og holder et vågent øje med om alt ser rigtigt ud. Efter en kraftig vind eller storm i området, kører vi naturligvis forbi og checker at tag, vinduer og døre er ubeskadigede.