70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 670 ferieboliger.

Lejebetingelser

Admiral Strand Feriehuse er et serviceorienteret udlejningsbureau

Succesen bag Admiral Strand Feriehuse

Vi tror på brugen af egne servicefolk -  Vi byder alle vores gæster velkommen med et besøg i sommerhuset, på den måde ved vi om alt er i orden. Derudover har vi slutrengøring med i prisen – Det er altså vores personale der sørger for at sommerhusene bliver rene – ikke gæsterne.

Ved Admiral Strand Feriehuse tager vi alle henvendelser fra både gæster og sommerhusejere seriøse. Vi bestræber os altid på at løse tingene på den bedst mulige måde, og netop derfor kan I altid få fat i en medarbejder fra Admiral Strand Feriehuse – Vi har vagttelefon 24/7.

Frihed ved Admiral Strand Feriehuse

Udlej selv dit sommerhus

Ønsker du også selv at udleje dit sommerhus til f.eks. venner eller bekendte, så har du også denne frihed hos Admiral Strand Feriehuse.

Ved salg af dit sommerhus

Hvis du engang vil sælge sommerhuset, betyder samarbejdet med Admiral Strand Feriehuse og den frihed du har hos os, at du får flere potentielle købere til dit sommerhus end andre.

  • Hvis købere ønsker at udleje sommerhuset, er de allerede præsenteret i kataloger og på internet og overtager de allerede indgåede lejeaftaler.
  • Hvis købere ikke ønsker at udleje sommerhuset, har de frihed til at ejerspærre alle frie perioder.

Bestil gratis lejevurdering