70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Lejebetingelser

Som mangeårige sommerhusejer sætter man utrolig stor pris på et godt udlejningsbureau, når man lejer sit sommerhus ud til feriegæster.

Hos Admiral Strand får og oplever vi et seriøst bureau, der gør meget for både gæster og ejere. Det ser vi ved, at vores sommerhuse efterlades pæne, rengjorte og ikke mindst en opfølgning på at tingene fungerer i sommerhuset. Vi sætter utrolig meget pris på dette, især med den erfaring vi har fra andre udlejningsbureauer.


Som sommerhusejer har vi et fantastisk samarbejde med Admiral Strand, hvilket vi har haft igennem mange år. Den gode dialog og sparring på spørgsmål/ærlighed er professionel og medvirker til, at ens sommerhus fremstår på bedstevis. 

Samtidig kan vi nævne, at Admiral Strand udlejningsresultater er meget flotte og stabile. Deres stærke side er, at de lejer bredt ud over hele udlejnings året    

Med venlig hilsen
Hans Erik & Marianne Kristensen

Kommentar af Admiral Strand

Hans Erik og Marianne udlejer to lækre sommerhuse i Henne Strand godt placeret mellem klitterne. Sommerhusene ligger tæt på både strand og by. Det ene sommerhus har spa og sauna.