70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
22/12-2018 + 1 uge
Personer
Udvidet søgning
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Tag på juleferie i et sommerhus i Danmark

Selvom julen er en dejlig tid på året, er den ofte forbundet med stress og jag. Hvorfor ikke tage en pause fra hverdagen og slippe for den travle juletid? Der bliver let skabt nogle høje krav og forventninger i forbindelse med julen. For mange kan et ophold i et sommerhus være en mulighed for afslapning og hvile med deres nære og kære. Endvidere kan man med et ophold skabe anderledes og fine minder, som varer langt ind i det nye år… I et sommerhus henover julen vil I opleve julefreden.

Hold jul i et sommerhus

Booker I et sommerhus henover julen, får I en afslappende jul og mere tid sammen som familie. Book evt. et sommerhus med brændeovn og nyd varmen og hyggen. Efter en lang gåtur i skoven eller ved stranden, er der ikke noget bedre end at komme hjem til et hyggeligt sommerhus med brændeovn og hygge med familien rundt om bordet imens I drikker varm gløgg eller kakao og spiser æbleskiver.

Skal børnene aktiveres lidt ekstra henover julen, kan I også booke et sommerhus med aktivitetsrum eller et sommerhus med pool. Skal I forkæles med lidt wellness og afslapning har vi også mange sommerhuse med spa og sommerhuse med sauna. Vi finder det sommerhus der passer til jeres familie, så I får den bedste juleferie i Danmark.

Nedenfor finder I ledige sommerhuse i den kommende juleferie