70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 48 ferieboliger.

Sommerhuse med aktivitetsrum

Booker I et sommerhus med aktivitetsrum, er der underholdning for hele familien – både til store og små. I et aktivitets-sommerhus kan I lave en masse familieturneringer og udfordre hinanden på kryds og tværs af de mange aktiviteter der er i vores sommerhuse med aktivitetsrum.

I vores sommerhuse med aktivitetsrum er der forskellige aktiviteter. Mange af sommerhusene har f.eks. billardbord, poolbord, bordtennis, dart, air hockey eller andre former for aktiviteter. Udbuddet varierer fra sommerhus til sommerhus, så tjek huspræsentationerne og billederne hvis I gerne vil vide hvilke aktiviteter der er i de enkelte sommerhuse.

Sommerhuse med aktivitetsrum er ofte lidt større

Aktivitetssommerhuse er ofte lidt større end alm. sommerhuse. Et sommerhus med aktivitetsrum egner de sig derfor rigtig godt til børnefamilier der kræver lidt mere plads eller hvis I er flere familier der gerne vil bo sammen i et sommerhus.

Søg i blandt vores sommerhuse med aktivitetsrum, og find det sommerhus der passer til jeres behov. Vi glæder os til at byde jer velkommen i et sommerhus med masser af aktiviteter for hele familien.