70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
12/10-2019 + 1 uge
Personer
Udvidet søgning
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Hold efterårsferie i et sommerhus

Booker I et sommerhus i efterårsferien, er der mange muligheder for at underholde hele familien. Skal der være fart over feltet, kan I booke et sommerhus med aktivitetsrum eller et sommerhus med pool. Er I til forkælelse og wellness har vi også sommerhuse med spa og sommerhuse med sauna. Er I blot til hygge og brætspil er der ikke noget bedre end et sommerhus med brændeovn.

Ved Admiral Strand Feriehuse har vi alt fra det traditionelle sommerhus til et stort luksus sommerhus.

Skovens mange farver og indendørs hygge

Selvom efteråret indbyder til indendørs hygge, byder naturen også på en masse oplevelser. Det kan være fascinerende at gå en lang tur i skoven og få nogle naturoplevelser. I kan være heldige at opleve de mange forskellige dyr og samtidig se hvordan naturens mange farver forandre sig. I kan også gå en tur langs stranden og lede efter nordens guld - rav!

Der er ikke noget der er mere hyggeligt end at komme til et dejligt sommerhus efter en lang spadsere tur ude i naturen. HarI booket et sommerhus med en brændeovn, kan I tænde op i brændeovnen og lade varmen og hyggen sprede sig i hele rummet, imens I nyder en god bog eller lune boller og en varm kop kakao.