70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 55 ferieboliger.

Sommerhus i Holmsland Nord – et populært ferieområde

Holmsland Klit strækker sig over 40 km langs den jyske vestkyst. Holmsland Klit er delt op i Holmsland Syd og Holmsland Nord. Holmsland Syd er et fascinerende område, som er fyldt med lækre sommerhuse i Danmark. Her kan du på den ene side opleve Vesterhavet og på den anden side Ringkøbing Fjord, hvilket er en helt speciel oplevelse, og ikke noget du ser mange steder i Danmark. Holmsland Syd er et enestående feriehusområde, hvor det sydligste område er Bjerregård og strækker sig til og med Hvide Sande i nord. Områderne Skodbjerge, Haurvig og Årgab er også en del af Holmsland Syd. Vejen til Bjerregård sker via Nymindegab, som har den flotteste udsigt udover landskabet. Turen fra Nymindegab og til Bjerregård er en fabelagtig tur igennem et dejligt sommerhusområde og igennem et storslået natur - området kaldes Hegnet.

Bjerregård og Hvide Sande – et eldorado for vandsportsentusiaster

Læs mere om Holmsland Syd
Rating af huse for Holmsland Syd: 4.3 af 5.0 fra 1072 anmeldelser

I området omkring Bjerregård og Hvide Sande er der super gode muligheder for at windsurfe og kitesurfe eller prøve rigtig boardsurfing. I Hvide Sande finder du Auqa Sport Zone, som udover de normale surf-aktiviteter har den eneste kabeltrukne vandski- og wakeboardbane i Danmark. Surfer-sæsonen strækker sig fra d. 1. maj til hen i oktober. Ved Aqua Sport Zone kan du leje alt det nødvendige udstyr. Hvis du er interesseret i at prøve en skøn tur i havkajak, er dette også muligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i et af vores skønne sommerhuse i Holmsland Syd, som byder på oplevelser for både børn og voksne. Her er noget for alle, om du er til natur eller aktiviteter.
Hyggelige sommerhuse i Danmark - sommerhuse i Holmsland Syd!

Læse mere på turistforeningens hjemmeside om, hvad der sker i området i løbet af året: www.hvidesande.dk

Se alle huse i området.