70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 6 ferieboliger.

Sommerhuse i Haurvig nær den gamle strandfoged gård "Abelines Gård"

Når du kommer kørende ind i området Haurvig, der ligger midt på Holmlands Klit, kan du ikke undgå at bemærke den smukke tidligere strandfoged gård "Abelines gård". Gården er i dag omdannet til museum og viser en levende beskrivelse af tiden på gården, hvor Abeline blev enke i en meget tidlig alder. Museumet fortæller, hvordan hun stod alene med flere mindreårige børn, hvordan hun klarede livet alene, og hvordan hun med tiden klarede skærene ved at have feriegæster boende. Et rigtig lille levende sted, der ligger smukt lige ud til Ringkøbing Fjord – altid et besøg værd.

Hvide Sande – en hyggelig fiskerby med mange muligheder

Ganske tæt på sommerhusområdet Haurvig ligger den lidt større by Hvide Sande. Hvide Sande er en hyggelig fiskerby, men byen har også andre ting at byde på. I Hvide Sande er der mulighed for at besøge Fiskeriets Hus, hvor der udstilles og fortælles om alt fra havet eller tage en tur i svømmehallen.

Det er også i Hvide Sande, at den store sildefestival finder sted, hvor havnen og molen er fyldt op med lystfiskere. Dog er havnen og molen ikke affolket resten af året. Det er altid muligt at fiske i Hvide Sande og gode muligheder for at købe fiskerudstyr i en af de mange butikker i byen. Derudover byder byen på dagligvarebutikker, beklædning og brugskunst. Hvide Sande er en dejlig by – også hvis man blot ønsker at indtage en let frokost eller en god middag på en af byens restauranter.

Sommerhusferie – få gang i brændeovnen eller slik sol på terrassen

Læs mere om Haurvig
Rating af huse for Haurvig: 4.4 af 5.0 fra 102 anmeldelser

Haurvig er bare en af de mange områder på Holmsland Klit med mange gode sommerhuse. Uanset hvor du befinder dig på klitten, er der lagt op til hygge og ren afslapning. Næsten alle sommerhuse ligger dejlig ugenert blandt klitter og kuperet terræn. Ved næsten hvert eneste sommerhus findes en dejlig læfyldt krog. Om sommeren er der intet bedre, end at ligge henslægt i en dejlig krog med en god bog, mens solen bager ned, og du kan høre Vesterhavet i det fjerne. Vinteren igennem er det ren råhygge med gang i brændeovnen og rødvin i glasset eller en familiedyst i et godt spil omkring bordet.

Er du til en lille gåtur, er der masser af muligheder i området. Du kan gå lange ture rundt iblandt de andre sommerhuse. eller du kan gå på den anlagte naturcykelsti, der bugter sig smukt op igennem Holmsland Klit imellem klitterne. Der er også rig mulighed for en god cykeltur – den kan endda foregå helt ind til Hvide Sande på cykelstien.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt sommerhusområde i Haurvig.
Sommerhuse i Danmark - sommerhuse i Haurvig - sommerhuse ved Vestkysten!

Se alle huse i området.