70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
29/6-2019 + 1 uge
Personer
Udvidet søgning
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Sommerferie i et sommerhus

Find din sommerferie her – Admiral Strand Feriehuse tilbyder sommerhuse langs Vesterhavet, i alle størrelser og alle kategorier. Vi tilbyder alt fra hyggelige sommerhuse til luksussommerhuse og aktivitetshuse.

Tager I på sommerferie i et hyggeligt sommerhus i Danmark, er I tæt på naturen og ikke langt fra de mange gode attraktioner og seværdigheder som Danmark tilbyder. Vi har samlet en masse gode og anbefalingsværdige oplevelser fra vores dejlige områder her: Oplevelser i Danmark

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Danmark er et dejligt sted at holde sommerferie – både for store og små, de aktive og dem der blot ønsker at slappe af – Vi tror på at sommerferie i Danmark er for alle!
Mange af vores sommerhuse ligger midt i naturen, og der er derfor gode muligheder for løbe- og vandreruter. Ikke nok med det, har I også mulighed for at komme helt tæt på naturen og opleve det rige dyreliv vi har i Danmark.

Mange af vores sommerhuse ligger tæt på de mange strande langs kysten, og der er derfor ikke langt til en hyggelig strandtur og en dukkert i Vesterhavet.

Sommerhusferie i Danmark er altså for hele familien. Nedenfor ser I en liste med ledige sommerhuse i sommerferien – Sommerhus ferie i Danmark!