70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 234 ferieboliger.

Luksus sommerhuse i Danmark – Luksus langs den jyske vestkyst

Hvorfor ikke forkæle familien med en fantastisk ferie i et luksus sommerhus? Luksus sommerhuse er til jer der ønsker lidt mere kvalitet, og som sætter pris på at holde ferie i et lækkert feriehus.

Luksus sommerhuse = 5 stjernede sommerhuse

Ønsker I et luksus sommerhus i Danmark langs den jyske vestkyst, har vi hos Admiral Strand Feriehuse et bredt udvalg. Vores luksus sommerhuse svarer til fem stjernede sommerhuse. Feriehuset er ikke nødvendigvis med pool eller spa, men det svarer til et rigtig lækkert feriehus, hvor I ikke skal bekymre jer om noget som helst. Her kan I forvente smagfuldt indrettede kvalitets-sommerhuse med masser af komfort og flotte, moderne faciliteter.

Herunder finder I en oversigt over vores fem stjernede/luksus feriehuse – Kig oversigten igennem og find det hus I finder allermest tiltalende.

Sommerhuse med sauna, sommerhuse med spa, sommerhuse med aktivitetsrum, sommerhuse med pool og meget mere. Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af de skønneste sommerhuse ved Vestkysten – Vi har luksus sommerhuse i flere kategorier!