70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 382 ferieboliger.

Sommerhuse hvor husdyr er tilladt – Ferie med hund

Hunden skal ikke snydes når hele familien skal på ferie! Derfor har Admiral Strand Feriehuse mange sommerhuse, hvor hunde og andre husdyr er tilladt. Vælger I et sommerhus hvor det er tilladt at tage hunden med, slipper I for at efterlade hunden i hundepension eller at den skal passes af fremmede. Danmark er et ferieparadis for familier med hund – Et sommerhus ved Danmarks dejligste strande, er helt ideelt når I skal have hunden med på ferie.

Hunde med på ferie – Uden ekstra gebyr

Ved Admiral Strand Feriehuse elsker vi hunde, og derfor har vi også rigtig mange sommerhuse hvor det er tilladt at have hunde med – helt gratis – Vi tager ingen ekstra gebyr for husdyr.

Hundeskove i Danmark – Fri leg til hunden

Hvorfor ikke nyde naturen sammen med jeres hund? Ved Vestkysten findes der flere gode hundeskove, både for jer og for jeres hunde. I hundeskove kan din hund løbe frit omkring, lege og hygge sig med andre hunde.

 • Fanø Plantage - Landevejen, 6720 Fanø
  Hundeskoven på Fanø er en 6 ha. stor indhegnet hundeskov, som ligger ved Mågekolonivej. Over for Hundeskoven finder I en stor P-plads med borde og bænke, en skøn skovlegeplads og et toilet. Hundeskoven er fantastisk, med mange små stier, der går igennem tæt bevoksede områder, men området har også store og åbne lyngarealer.

 • Blåbjerg Klitplantage, Lønne - Sdr. Klintvej, 6830 Nymindegab
  Hundeskoven er indhegnet og ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Når man kommer til indgangen ved Sønder Klitvej, finder I bord- og bænkesæt samt et toilet. Hundeskoven kan ikke anbefales til gangbesværede, da der er mange smalle og ujævne stier, men et rigtigt hyggeligt område for hunde og dens ejer!

 • Nørre Nebel - Klintingvej, 6830 Nr. Nebel
  Dejlig hundeskov beliggende lige udenfor Nørre Nebel. Der er indkørsel til P-plads fra Klintingvej. Skoven indeholder en lille sø og brede gangstier.

 • Skjern EngePetersmindevej, 6900 Skjern
  Ved Skjern Enge finder I en 3,5 ha. indhegnet hundeskov, Petersmindevej ved Skjern Bådehavn.

 • Oksby Hundeskov - Gammel Mælkevej 25, 6857 Blåvand
  Indhegnet hundeskov i Oksby Klitplantage. I nærheden af hundeskoven finder I et bålhus og en mindre skovlegeplads.

 • Tranum Hundeskov - Strandvejen 52, 9460 Brovst
  Skøn indhegnet hundeskov i dejlige omgivelser.

Hunde skal som udgangspunkt altid være i snor i naturen, men i hundeskove må du lade din hund løbe frit - under forudsætning af, at du har "styr" på hunden. Under samme forudsætninger må hunden være løs på stranden i vinterhalvåret, fra 1. september og frem til 31. marts.

Pak hundesnoren og alt legetøjet, og tag familiens bedsteven med på den årlige ferie! - Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af vores hyggelige og hundevenlige sommerhuse hvor husdyr er tilladt. Herunder ser I en oversigt over alle vores sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe hunde og andre husdyr. - Ferie i Danmark med Hunde og andre husdyr - Sommerhuse med hunde tilladt.