70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Admiral Strand's gæstevurdering

Admiral Strand's gæstevurdering er et redskab baseret på stjerner, der giver dig indsigt i, hvad andre gæster mener om vores service og den enkelte sommerhus.


Når du søger sommerhuse på vores hjemmeside og finder et egnet sommerhus, kan du læse et udsnit af, hvad tidligere gæster mener om den samt deres anbefalinger. Samtidig giver en gæstevurdering Admiral Strand Feriehuse indsigt i evt. misforhold og uregelmæssigheder i sommerhuset eller omkring den leverede service. Med andre ord får du et stærkere beslutningsgrundlag, og vi får mulighed for at agere på eventuelle problemer.

Hvor

Du finder gæstevurderingerne på siden, der præsenterer den enkelte sommerhus. Øverst til venstre på denne ser du en boks, der hedder ’Gæstevurderinger’.


Boksen viser, hvor tilfredse tidligere gæster har været med deres sommerhusophold i pågældende sommerhus. Det udtrykkes på en skala fra 1 til 5, hvor 5 er godt og 1 er skidt. Samtidigt illustreres værdien visuelt i stjerner for at styrke forståelsen. Værdien kommer fra en gennemsnitsberegning af alle indkomne gæstevurderinger på den enkelte sommerhus i de anvendte sæsoner (de 3 foregående samt indeværende). Vi begrænser antallet af aktive sæsoner til beregningen for at være mest muligt aktuelle ift. sommerhuset. Der skal dog som minimum være 3 gæstevurderinger før, at en værdi bliver beregnet og gæstevurderingen offentliggjort. Vi har besluttet at sætte en grænse på 3 gæstevurderinger for at bevare en statistisk relevans. Selve boksen kan ved et klik foldes ud, og her kan du læse et udsnit af tidligere gæsters tilbagemeldinger til sommerhuset og omgivelserne.


Her ser du, hvor du folder boksen ud for yderligere information.

Klik på linket her: Sommerhuse med gæstevurderinger for at se sommerhusets vurderinger. Vær opmærksom på, at ikke alle sommerhuse har en aktiv gæstevurdering. Det skyldes, at der ikke er indsamlet de nødvendige 3 gæstevurderinger - givetvis fordi, at de er nyoprettede i systemet.

Hvordan

Admiral Strand udsender et e-mailspørgeskema til alle afrejste gæster (som vi gerne må kontakte), som vi beder gæsterne udfylde. Spørgeskemaet indeholder uddybende spørgsmål til gæstens ophold og til sommerhuset. Det er frivilligt, om gæsterne ønsker at bevare spørgeskemaet. De indsamlede svar danner herefter grundlag for de data, vi viser på sommerhusets præsentationsside.


Her ser du den udfoldede boks.

Gæstevurderinger opfattes af internetbrugere som troværdige, og vi håber naturligvis, at de kan bidrage til, at du som gæst får valgt det helt rigtige sommerhus til din ferie.


Admiral Strand Feriehuse vurderer yderligere sommerhusene i forskellige kategorier. Denne er 100% separat fra ovennævnte gæstevurderinger. Men i forlængelse af ovenstående kan du som bruger søge på en specifik kategori, og samtidig få de ferieboliger frem, som tidligere gæster har været mest begejstret for.