70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 670 ferieboliger.

Alle vores sommerhuse er inkl. GRATIS slutrengøring

Hvis I booker et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, er slutrengøringen altid inkluderet i lejebeløbet, og I slipper for at bruge den sidste dag af jeres ferie på at gøre rent. Når sommerhuset forlades efter endt ferie, står vores rengøringsfolk klar til at gøre ferieenheden klar til nye gæster! I løbet af fem timer – fra klokken 10 til 15 - skal alle sommerhuse være gjort rene og indbydende til det næste hold feriegæster.

Det skal være en god oplevelse at komme på ferie

Slutrengøring er en del af pakken, når man lejer sommerhuse hos Admiral Strand Feriehuse. Vi tror på at det giver vores gæster den bedste oplevelse samt giver os en kontrol med sommerhuset, som vi ellers ikke ville opnå.

Kvaliteten af den rengøring vi udfører kalder vi fredagsrengøring, et fænomen som de fleste nok kender. Vi vægter især at toilet, spabad, køkkengrej er gjort tip-top rene, og hele sommerhuset får en tur med støvsuger, en støveklud, gulvmoppe med mere, så det lugter frisk og indbydende.

Når gæsterne kommer til et Admiral Strand feriehus, skal de møde et rent sommerhus, hvor puder og dyner er rene og ligger ens på sengene, hvor rummene er ryddelige, hvor overflader i køkkenet er rene og hvor puderne står på plads i møblerne. Gulvene skal være renvaskede og sommerhuset skal være støvsuget. Er der mangler i form af f.eks. el-pærer der ikke fungerer og lignende, tilkaldes servicefolkene. Gæsterne skal have en god følelse, når de ankommer efter en lang biltur.

Det er i sagens natur ikke muligt at kontrollere alle sommerhuse i løbet af en formiddag, men der sker en kontrol i form af stikprøver. I langt de fleste tilfælde er tingene i orden. Alle rengøringsfolkene bliver grundig oplært inden de kommer ud i sommerhusene, og mange af dem har været hos Admiral Strand Feriehuse siden virksomheden blev etableret. De ved, hvad det handler om.