70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 679 ferieboliger.

Spar 25 % på billetter til LEGOLAND®

Hvis I booker et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, får I 25 % rabat på jeres billetter til LEGOLAND®. I kan med fordel købe billetterne til LEGOLAND® ved os, så slipper I for billetkøen ved hovedindgangen. Køb dem på et af vores fire kontorer eller når I booker feriehuset. Tilbuddet gælder kun for Admiral Strand Feriehuses gæster og kun i lejeperioden.

 

Få en fantastisk oplevelse i ferien for hele familien – Besøg LEGOLAND®

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder i Lloyds Laser Labyrint, på Coles Klatrevæg, i Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor I skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.
LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW for hele familien. Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller, fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land og mon du kan finde Olsenbanden i Miniland?
Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.

 

Spændende events og forrygende koncerter

Gør plads i kalenderen, når LEGOLAND® inviterer indenfor til en lang række af spændende events og sjove oplevelser for hele familien.
Gennem hele sæsonen kan du opleve kendte stjerner og nye talenter, og du kan selv deltage i spændende konkurrencer og andre udfordringer, hvor du både skal bruge hovedet, kroppen og fantasien.

LEGO, LEGO logo, NINJAGO, DUPLO og LEGOLAND er varemærker tilhørende LEGO Gruppen og her anvendt med speciel tilladelse. © LEGO Gruppen.