70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 192 ferieboliger.

Sommerhuse tæt på stranden – Max 500 meter fra stranden

Lej et dejligt sommerhus tæt på stranden, og vær tæt på Vesterhavet hele ferien. Hvis I booker et feriehus som ligger 500 meter eller derunder fra stranden, kan I hver dag i jeres ferie nyde og opleve den smukkeste udsigt over Vesterhavet – enten fra sommerhuset, eller ved at gå et lille stykke i den dejlige jyske natur. Oplevelsen af det brusende Vesterhav er enestående!

Strandene ved Vesterhavet - Aktiviteter for alle aldre

Langs Vesterhavet finder I kilometerlange sandstrande og bløde klitter. Vesterhavet er i sig selv en storslået naturoplevelse. På strandene er der mange gode aktiviteter, det handler bare om at være kreativ. I kan bl.a. tage et spil beachvolley, byg nogle store sandslotte, ride på heste langs stranden, lede efter rav eller bare plaske rundt i vandkanten.

Besøger I Vestkysten i vintermånederne vil I opleve Vesterhavet fra en helt ny side – Her er ikke det samme liv som der er om sommeren, men til gengæld vil det føles afslappende at gå en tur langs stranden med vind i håret, imens I mærker det brusende Vesterhav. På dette årstid vil I med garanti komme hjem til sommerhuset med røde kinder.

Ved Admiral Strand Feriehuse har vi mange sommerhuse langs Vestkysten, som ikke ligger langt fra stranden, og vi glæder os til at vise dem frem - Sommerhuse i Danmark tæt på stranden - Sommerhuse ved Vesterhavet - Sommerhuse langs Vestkysten!