70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 46 ferieboliger.

Sommerhus i Skaven Strand – Vestjysk natur og fugleliv

Skaven Strand er et hyggeligt sommerhusområde, som ligger i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord, tæt på Bork Havn. Her findes I en hyggelig lille lystbådehavn og fiskerihavn, hvor der sælges friskfanget fisk. Området omkring Skaven Strand byder på skøn natur, der indbyder til spændende vandre- og cykelture rundt i landskabet. Derudover er der enestående naturområder ved nationalparken Skjern Å og Skjern Enge, der er et af Europas største naturgenopretningsprojekter. Ved Skjern Å og Skjern Enge er der gode muligheder for at studere mange spændende fugle, da der er et rigt fugleliv. Er I interesseret i fugle, er det et besøg værd at tage forbi Tipperne, som er Nordeuropas største fuglereservat. Området er 2200 ha stort, og hvis I er heldige kan I opleve fuglearter som Ryler, Spurve, Snepper og Hjejler. Fuglelivet på Tipperne har i årtier været fredet, med det formål om at opnå et ideelt yngle-, føde- og hvileområde for vadefugle.

Børnevenlig sandstrand og lav vanddybde

Skaven Strand er et fantastisk område med mange hyggelige sommerhuse i Danmark. Mange børnefamilier er glade for Skaven Strand, da det ligger i fredelige omgivelser og har en dejlig badestrand. Området er med den hvide sandstrand, det rolige vand og den lave vanddybde i fjorden, helt ideelt for børnefamilier.

Skaven Strand byder også på vandsportsaktiviteter. Her er mulighed for forskellige vandsports-kurser og leje af udstyr til windsurfing, kitesurfing, kajak, SUP (Stand Up Padding) og mange andre tilbud. Dette vandsport center giver dig mulighed for en aktiv ferie. Læs mere om åbningstider og tilbud her.

Skaven Fiskesø – Et udflugtsmål for hele familien

Læs mere om Skaven Strand
Rating af huse for Skaven Strand: 4.4 af 5.0 fra 513 anmeldelser

Skaven Strand er et fantastisk ferieområde beliggende i den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. Her finder man alt hvad hjertet begærer af aktiviteter og naturoplevelser for hele familien. Nyd stemningen i det lille autentiske lystbåde- og havnemiljø, hvor fiskerne stadig stævner ud i deres små kuttere, eller gå en tur og oplev dyrelivet på de store hede og lyngområder. Tag på opdagelse i de enestående naturområder ved nationalparken Skjern Å og Skjern Enge, der er et af Europas største naturgenopretningsprojekter, eller besøg Tipperne som er Nordeuropas største fuglereservat.

Skaven Strand tilbyder et væld af forskellige vandsportsaktiviteter, og er et af de bedste områder i Danmark til Windsurfing og Kitesurfing. Derudover er området perfekt egnet til kajak og SUP (Stand Up Paddle) på grund af den lave vanddybde i fjorden. Der er mulighed for at booke undervisning i de forskellige vandsportsgrene samt leje af udstyr i området. .

Børnefamilier vil virkelig føle sig hjemme i Skaven Strand, da det ligger i rolige omgivelser og har den fineste lavvandede badestrand med badebroer. Området byder herudover på flere moderne og veludstyrede legepladser, samt både beachvolley, fodboldbaner og bålhytter hvor familien kan nyde aftensmaden i hyggelige rammer. Er man lystfisker er den lokale fiskesø bestemt et besøg værd og tilbyder udover et fint ørredfiskeri også på minigolf. Ved campingpladsen kan man få adgang til udendørs svømmebad og i højsæsonen har deres en lille butik samt grillbar åben.

Vi glæder os til at tage godt i mod jer, og byde jer velkommen til et hyggeligt sommerhus i Skaven Strand – Her er I garanteret en dejlig afslappende ferie i Danmark, sommerhuse i Danmark!

Se alle huse i området.