70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 1 feriebolig.

Sommerhuse i Lønstrup i en hyggelig by med unikke naturoplevelser

Lønstrup er en lille men hyggelig by med meget flot natur og fantastisk udvalg af kunstnere samt kunsthåndværkere, hvorfor byen også bliver kaldt for kunstens by. Der findes bl.a. glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, ravslibere, kunstmalere, billedhuggere og gallerier.

Unikke seværdigheder og naturoplevelser - Rubjerg Knude Fyr og Märup Kirke

Lønstrup har en imponerende natur med stejle sand- og lerklitter, hvor bl.a. seværdighederne Rubjerg Knude Fyr og Mårup Kirke befinder sig. Det hvide fyrtårn ligger smukt mellem sandbakkerne med udsigt til resterne af den middelalderlige kirke, der blev delvist nedtaget i 2008, da den var ved at skride i havet. I fyrtårnet har du mulighed for at komme til tops via en trappe og nyde den unikke udsigt.

Stranden i Lønstrup er bilfri og har det blå flag, der er med til at sikre dig en ren og tryg badeoplevelse.

Den hyggelige by Lønstrup

I Lønstrup by har du rig mulighed for shopping og café- og restaurant besøg. De mest kendte restauranter er Restaurant Glashuset og Villa Vest. Derudover kan du også besøge Lønstrup gl. Biograf, der om sommeren er en café med levende musik og om vinteren viser film.

Seværdigheder nær Lønstrup

Har du børnene med findes badeland, minigolf, badminton, legeland og squash i Skallerup Klit, der ligger tæt på Lønstrup. Derudover er Nordsøen Oceanarium i Hirtshals også et hit blandt både voksne og børn. Her kan I opleve det gigantiske ocenarie med 4,5 mio. liter vand og udforske stimevis af havdyr, som f.eks. en havkat, legesyge sæler og klumpfisk. Her er det muligt at følge dykkerne i dybet, når klumpfisken, hajerne og alle de andre fisk skal fodres. Byen Hjørring er også et besøg værd med mange forskellige butikker og shoppingcenteret Metropol.

Se alle huse i området.