70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 19 ferieboliger.

Sommerhus i Blokhus – Nordjyllands ferieperle med mange oplevelser

Blokhus er en charmerende ferieperle, der tidligere har været et fiskerleje, men som i dag er centrum for et fantastisk sted at holde ferie i sommerhuse helt tæt ved stranden. Hvis du tager på ferie i Blokhus, har du gode muligheder for både shopping, spændende spisesteder og en fantastisk strand i gåafstand fra sommerhusene. Her er aktiviteter og oplevelser for både børn samt voksne.

Oplevelser i Blokhus – en af Nordeuropas bedste badestrand og Nordens bedste sommerland

Denne ferieperle ligger lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande, hvor du - udover at lege på stranden og bade i bølgerne - kan opleve den helt fantastiske køretur i bil på stranden fra Rødhus til Løkken. Stranden har det fineste, hvide sand, og med de naturskønne klitter viser stranden sig altid fra dens bedste side. På Blokhus Strand kan du de fleste dage året rundt købe lækre friskfangede fisk. Nordens bedste sommerland finder du lige rundt om hjørnet. Fårup Sommerland er Danmarks ældste Sommerland, og derfor også en af de største turistattraktioner. Derudover kan du bl.a. også opleve Anne Justs farverige have - en blomstermalers have på 5100m2 _ samt Blokhus International Sand- & Træskulpturfestival. Især om sommeren findes mange aktiviteter i Blokhus. Hold dig opdateret om disse aktiviteter i Blokhus Avisen.

Seværdigheder i nærheden af dette skønne kystområde

  1. Aalborg Zoo – Oplevelser til hele familien i mange timer. Her finder I 1500 dyr, kommer helt tæt på isbjørne og myreslugere samt kan hilse på farlige tigre og store orangutanger.
  2. Nordsøen Oceanarium – Her kan I opleve det gigantiske ocenarie med 4,5 mio. liter vand og udforske stimevis af havdyr, som f.eks. en havkat, legesyge sæler og klumpfisk. Her er det muligt at følge dykkerne i dybet, når klumpfisken, hajerne og alle de andre fisk skal fodres.
  3. Fårup Sommerland – Sommerlandet helt ude i skoven med vilde rutsjebaner og Danmarks største vandland. Oplev bl.a. rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde, og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske, mens dine fødder dingler frit i luften.

Fantastisk natur helt tæt på – oplev Gateway Blokhus, lej en cykel og nyd naturen i Blokhus

Blokhus Klitplantage med Gateway Blokhus er et helt fantastisk område i naturen. Her kan I helt sikkert få en dejlig dag til at gå med 11 km afmærket mountainbikerute, motionssti, flere vandre- og cykelruter og en naturlegeplads af høj kvalitet samtidig med, at I er helt tæt på dyrene i skoven. Ønsker I at leje klargjorte cykler, imens I er på sommerhusferie, kan I henvende jer ved Hune-Blokhus Cykeludlejning . Her finder I børne- og voksencykler, mountainbike til alle og tandemcykler osv. Derudover kan I downloade kort over de mange cykelruter i området.

Hvis I tager i et feriehus ved Blokhus, er I garanteret gode ferieminder for livet. Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af vore skønne sommerhuse i Blokhus.

Sommerhuse i Nordjylland - sommerhuse i Blokhus!/

Se alle huse i området.