70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Gærup - dejligt og rolig sommerhusområde med skøn natur

Grærup er et lille, men dejligt og roligt sommerhusområde, der ligger ca. 4 km fra Vejers Strand og 12 km fra Blåvand. Grærup er et skønt naturområde med høje klitter, en god bred sandstrand, hede og skov. Der er ingen restauranter eller butikker, hvorfor du her har absolut fred og ro og kan slappe helt af i din ferie. Du har rig mulighed for at nyde den smukke natur, da der findes flere gode vandre- og cykelture. Der er ingen gennemkørende trafik gennem Grærup Strand, og det er heller ikke tilladt at køre på stranden, hvorfor området er meget børnevenligt. Stranden har blåt flag, hvilket betyder, at dens vandkvalitet og sikkerhed er god. Derudover har den dejlig hvidt sand, og vandstanden er lav, hvilket er perfekt til børn. Du kan bl.a. nemt cykle til Vejers Strand, hvor der findes et godt udvalg af forskellige restauranter og butikker.

Læs mere
Vis som liste
Vis på kort
Viser 1-2 af 2 huse

Skønt sommerhus med spa i Grærup tæt på Vesterhavet

V80034 - Grærup Havvej 30 - Grærup
Pris fra DKK 2.735
Personer:6
Soverum:3
Hus m2:75
Strand m:500
Indkøb m:8000
Opvaskemaskine:Ja
Vaskemaskine:Ja
Inkl. slutrengøring og Bookinggebyr

Hyggeligt sommerhus med panoramaudsigt ved Grærup Strand

V80213 - Tranebærvej 15 - Grærup
Pris fra DKK 3.375
Personer:5
Soverum:3
Hus m2:67
Strand m:500
Indkøb m:3500
Opvaskemaskine:Ja
Vaskemaskine:Ja
Inkl. slutrengøring og Bookinggebyr


Fiskeri

Grærup har en populær fiskesø, der ligger i gåafstand fra alle sommerhuse. Grærup Fiskesø er 100.000 m2 stor, og her kan du fange aborre, gedde, ørred og ål. Du kan også fiske ved kysten eller nærmeste havn.

Golf

Du skal ikke køre langt for at finde en golfbane. Den tætteste er Blåvandshuk Golfbane ved Ho Bugt med baner for både nybegyndere og øvede. Yderligere findes der golfbaner i Henne, Esbjerg og Varde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [x]
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer