70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 668 ferieboliger.

Miniferie eller weekendophold ved Vestkysten

Nyd en miniferie i et sommerhus ved Danmarks vestkyst og få et afbræk fra hverdagens stress og jag. Ved Admiral Strand Feriehuse kan I booke en miniferie eller et weekendophold. Når du booker en miniferie i et af vores fantastiske sommerhuse, kan du opnå store rabatter i forhold til ugeprisen.

Miniferie (2023)

I de sommerhuse markeret med 'Miniferie' kan du bestille miniferie/weekendophold og opnå gode rabatter i forhold til ugeprisen:

Du kan dog tidligst bestille miniferie 28 dage før ankomsten. Tilbuddet gælder kun for ferie i vores D, E og F sæson.

Miniferie+ (2023)

I de sommerhuse markeret med 'Miniferie+' kan du bestille miniferie (miniferie+) og opnå gode rabatter i forhold til ugeprisen:

Disse tilbud gælder i perioden 1/11 – 30/06 – dog ikke i påsken og jul/nytår.


Miniferie med GRATIS slutrengøring

Ved Admiral Strand Feriehuse har I fri hele ferien – I skal ikke tænke på rengøringen, den klarer vi! I kan derfor roligt booke en miniferie i et af vores dejlige sommerhuse – det er ganske afslappende, og I vil samtidig få batterierne ladet op.

Miniferie i Danmark – Et pusterum med fokus på samvær og afslapning

Trænger I til at komme væk hjemmefra og vende tilbage med fornyet energi?

Hvis dette er tilfældet, er en miniferie i et sommerhus et oplagt valg. Her får I et feriehus helt for jer selv og i fredelige omgivelser tæt på den skønne natur. En miniferie i Danmark byder både på underholdning til hele familien og afslapning i den skønneste natur. Tager I hele familien af sted på et weekendophold, er der mange forskellige aktiviteter, der vil tiltale børnene inden for en rimelig afstand. I kan sagtens få nogle store oplevelser på en lille ferie uanset, om I er til ferier med fuld fart, vandreture ved stranden eller ren hygge i sommerhuset.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på et weekendophold eller miniferie i Danmark. Det er en billig ferie, hvor I kan spare op til 25 % på ugeprisen. Herunder finder I en liste med feriehuse, der kan bookes som miniferie.