70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 43 ferieboliger.

Sommerhus i Bork Havn med børnevenlig sandstrand og surfermuligheder

Bork Havn ligger i den sydlige del af Ringkøbing Fjord og fremstår i dag som et moderne lille fiskerleje med lystbådehavn. Bork Havn er et rigtigt charmerende sommerhusområde med den skønneste børnevenlige sandstrand, hvilket gør den perfekt for hele familien. Den børnevenlige badestrand ligger nord for havnen. Stranden har blåt flag og har ofte varmere vand, da der er forholdsvis lavvandet. Stranden er dermed et paradis for legende børn og boldspil i vandkanten. Samtidig er stranden syd for Bork Havn - et meget populært sted blandt surfere. Ved stranden er der supergode vind- og vandforhold, hvorfor der er gode muligheder for kite- eller windsurfing. Du kan du få undervisning i windsurfing på både dansk, tysk og engelsk. Området er ideelt for nybegyndere, da du kan bunde omkring 800 m ud fra kysten.

Bork Havn – en tidsrejse ved Bork Vikingehavn og gode fiskemuligheder

Bork Havn er et hyggeligt område i Danmark med mange dejlige sommerhuse. Bork Havn har meget at byde på - både afslapning og oplevelser. Du kan blandt andet opleve Bork Vikingehavn. Her får du en kulturel fortælling for hele familien - en tidsrejse tilbage i tiden, hvor I kan opleve, hvordan de gamle vikinger boede for 1000 år siden. Desuden er der i Vikingebyen mange aktiviteter for familien. I kan tænde et lys i stavkirken, lave et smykke, bage et fladbrød og mange andre underholdende aktiviteter.

Læs mere om Bork Havn
Rating af huse for Bork Havn: 4.5 af 5.0 fra 456 anmeldelser

Er I mere til natur og fiskeri, kan I også sagtens booke et sommerhus i Bork Havn - et fantastisk område med gode fiskemuligheder nær Bork Havn, ved Ringkøbing Fjord. Her blandes salt- og ferskvand ved sluserne ved Hvide Sande og fra Skjern Å, hvorfor der findes mange typer fisk i Ringkøbing Fjord og dermed et meget interessant område for lystfisker.

Bork Legeland – 2500m2 indendørs legeland

Bork Legeland byder på mange aktiviteter for store og små uanset, om du er til spænding, leg eller hygge. For de mindste børn findes aktiviteter som mini-legeland, hoppeborge, læsehjørne, bondegård og meget mere. For de større børn og unge er der aktiviteter som klatreborg med kuglerum, boldkanoner, fodbold- og hockeybane, sumobrydning, trampoliner, klatrevæg osv. Forældrene kan også blive aktiveret med motionsmaskiner, trådløst internet til fri afbenyttelse, massagestole  - og så er de selvfølge velkomne til at gøre børnene selskab. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Læs mere om Bork Legeland.

Bork Havn Musikfestival

Bork Havn Musikfestival er byens helt store begivenhed, der siden 1979 hvert år har udviklet sig fra en større byfest til den nuværende festival. Gennem årene har mange forskellige danske topnavne spillet på festivalen, der har tre scener; det store telt, havnebaren og det irske telt. Derudover findes tivoli samt mange forskellige boder. Bork Havn Musikfestival bliver afholdt i slutningen af juli og starten af august.

Bork Havn er et fantastisk hyggeligt område, hvad enten du vil nyde en aktiv eller afslappende ferie. Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til et af de dejlige sommerhuse ved Bork Havn.
Sommerhuse i Danmark - skønne sommerhuse ved Bork Havn!

Læs mere om Bork Havn

Se alle huse i området.