70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Ankomst & dage
Personer
Udvidet søgning
Din søgning fandt 9 ferieboliger.

Sommerhuse ved Vejers Strand – Vestkystens charmerende badeby

Vejers Strand er beliggende på vestkysten nord for Blåvand. Vejers Strand er uden tvivl Vestkystens mest charmerende badeby, og byen formår stadig at bevare fortidens charme. Det var her nogle af de første sommerhuse blev bygget, og her nogle har badet i det storslåede Vesterhav for første gang. Sommerhusene ved Vejers Strand ses helt ude i de alleryderste klitrækker, men de ligger også inde blandt byens forretninger. Der er en helt speciel stemning i Vejers, da turismen i mange år har præget området.

Vejers Strand – Afmærkede naturstier og majestætiske kronhjort

Det omkringliggende feriehusområde byder selvfølgelig på en masse spændende natur. Det er helt oplagt at tage på ture i naturen, hvad enten det er vandre-, cykel- eller rideture lang de afmærkede naturstier. Lejer I et sommerhus ved Vejers Strand, kommer I til at bo helt tæt på naturen, hvor der er de bedste muligheder for at gå på opdagelse – spotte dyrelivet eller gå på svampejagt.

Tæt på Vejers, Øst for Grærup Langsø, kan I opleve de majestætiske kronhjorts brøl når de er i brunst - Lyt og hør hvordan de brøler for at imponere hunnerne. Her går kæmpe flokke af krondyr på et fredet område nedenfor den 3500 år gamle kystlinje. Området er Danmarks største krondyrsreservat, og her kan de vildtlevende dyr gå uforstyrrede i krat og kær.

Læs mere om Vejers Strand
Rating af huse for Vejers Strand: 4.5 af 5.0 fra 126 anmeldelser

Ofte er de store krondyr flokke synlige fra vejen, så der er mulighed for at nyde dyrene på afstand. Medbring gerne kikkert hvis I vil helt tæt på dyrene. Der er også mulighed for at se krondyr ved Kallesmærsk Hede, Kærgård Klitplantage og Vejers Klit. Krondyr-kalvene kommer til verden i maj, allerede i august kan man høre hjortenes hæse brunst-brøl, og det er også her de bliver mere synlige fra vejene.

Stranden byder på et væld af oplevelser

Noget der gør Vejers Strand helt specielt, er den store, brede sandstrand, og det brusende Vesterhav. Her er gode muligheder for solbadning eller en tur i de blå bølger. En gåtur langs stranden er også altid et hit, her er der gode chancer for at finde rav eller flotte muslingeskaller. På Vejers Strand er bilkørsel på stranden tilladt. Det er muligt at tage bilen helt ned til strandkanten, hvilket kan være en stor fordel for børnefamilier, ældre og gangbesværede. Den nordlige del af stranden er forbeholdt gæster der er til fods eller på cykel.

Desuden er der fiskemuligheder ved stranden. I kan fiske direkte fra kysten eller I tage til ferskvandssøen ved Græup Fiskesø, som ligger få kilometer fra stranden.

Seværdigheder nær Vejers Strand

Ønsker I at opleve en fantastisk udsigt ud over Vesterhavet, er det en køretur værd at tage til Blåvand og besøge fyret ved Blåvandshuk. Fra toppen kan I udforske de mange bunkers der stadig står fra 2. verdenskrig. Er I til længere dagsture, kan I tage turen til Legoland eller Givskud Zoo.

Legoland er nok Danmarks mest kendte forlystelsespark blandt børnefamilier, hvor der er blevet brugt mere end 60 millioner legoklodser til at bygge alle modellerne i Legoland. Se åbningstiderne til Legoland her.

Givskud Zoo er kendt som en Løvepark. Det er en zoologisk have med ca. 70 forskellige dyrearter. Der er bl.a. mulighed for at køre en safari i egen bil, og komme tæt på dyr fra hele verden. Eller man kan tage safaribussen, hvor guiden fortæller spændende informationer undervejs. Se åbningstiderne til Givskud Zoo her.

Vi glæder os til at vise jer området omkring Vejers Strand, og byde jer velkommen til denne charmerende badeby - Sommerhuse Vejers Strand - Sommerhuse i skønne Danmark!

Se alle huse i området.