70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Forlystelser
For voksne
Seværdigheder
I naturen
For børn
Nulstil filtrering

LEGOLAND®

Besøg LEGOLAND®, og få en fantastisk oplevelse i ferien for hele familien. LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW for hele familien. Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller, fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land og mon du kan finde Olsenbanden i Miniland?
Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder i Lloyds Laser Labyrint, på Coles Klatrevæg, i Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor I skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.

Booker du et sommerhus hos Admiral Strand Feriehuse, får du 25% rabat på billetter til LEGOLAND® i 2018 - læs mere her 


Kontaktoplysninger

Nordmarksvej, 7190 Billund
Tlf. +45 75331333
http://www.legoland.dk/

Læs mindre Læs mere

Ribe Domkirke

Ribe Domkirke - byens vartegn - også kaldet Vor Frue Kirke Maria, er Danmarks eneste femskibede kirke. Kirken er påbegyndt omkring år 1150 og stod færdig omkring 1225-1250. Ribe Domkrike er bygget i romansk stil og regnes i dag for at være den bedst bevarede romanske domkirke i Danmark. Kirken måler 63 meter i længden og er 36 meter bred. Desuden har den tre tårne: Rytterspiret, som er placeret over koret, Mariatårnet, som er det lille tårn, og Borgertårnet.


Kontaktoplysninger

Torvet, 6760 Ribe
Læs mindre Læs mere

Vadehavscentret - Porten til UNESCO Verdensarv

Besøger I VADEHAVSCENTERET oplever I en rejse gennem Vadehavets landskab set gennem områdets millioner af trækfugle. Udstillingen rummer 1000 m2, og I vil med garanti komme tæt på fuglenes verden. Udover at opleve udstillingen, er der også mulighed for at komme på guidede ture med faguddannede naturvejledere - Her vil I opleve dansk natur i verdensklasse!
 

Booker du et sommerhus ved Admiral Strand Feriehuse, får du 20% rabat på entré for 2 voksne og op til 3 børn ved at fremvise nøglen til sommerhuset.

 

Læs mere om gruppeture her: http://www.vadehavscentret.dk/dk/guidede-ture/gruppeture/  


Kontaktoplysninger

Okholmvej 5, Vester Vedsted
6760 Ribe
Tlf. 75 44 61 61
info@vadehavscentret.dk
www.vadehavscentret.dk 

Læs mindre Læs mere
Vis flere oplevelser »

Sommerhuse, Ribe

Tilmeld dig vores nyhedsbrev [x]
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer