70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Seværdigheder
For børn
For voksne
Forlystelser
For aktive
I naturen
Nulstil filtrering

Oplev storslået Rubjerg Knude Fyr

Hvis I vil opleve naturens voldsomme kræfter tæt på, anbefaler vi jer at køre en tur til Rubjerg Knude, som er en 90 meter høj bakkeø skabt af isen under den seneste istid. På toppen finder I Rubjerg Knude Fyr, der i dag er begravet i sand. Fyrtårnet er opført i 1900 og blev taget ud af drift i 1968 på grund af sandflugt. Samtidig æder havet af kysten, så eksperterne regner med, at fyret styrter i havet inden 2020.

Vi garanterer jer, at udsigten er ubeskrivelig og storslået. Dets lige findes ikke andre steder i Danmark! Rubjerg Knude ligger ca. 35 km. fra Blokhus


Kontaktoplysninger

Adresse: Fyrvejen 30, 9480 Løkken

Læs mindre Læs mere

Aalborg Zoo

I Aalborg Zoo kan hele familien være sammen om leg, læring og gode oplevelser. Som det eneste sted i Danmark kan du opleve den afrikanske elefant, den asiatiske løve og Borneo orangutang. Lige midt i zoo ligger den superseje naturlegeplads og grillområdet, hvor du kan grille din egen mad, og på zoofari-scenen kan du se trænede dyr og lære mere om dyr fra hele verden.


Kontaktoplysninger

Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg
Info@aalborgzoo.dk
+ 45 96 31 29 29
http://aalborgzoo.dk

Læs mindre Læs mere

Sandskulptur Festival

Oplev de mest fantastiske sandskulpturer ved Blokhus Sandskulptur Festival. Her laver flere internationale kunstnere hvert år detaljerede sandskulpturer i 4-6 meters højde. De kunstneriske værker er et imponerende syn. Der er desuden også masser af aktiviteter for børnene med blandt andet skattejagt, børnetelt og formning af skulpturer, man kan få med hjem. Temaet for Sandskulpturfestivallen skifter hvert år.


Kontaktoplysninger

Vesterhavsvej 6, Hune/Blokhus
70 23 17 50
Mail@skulpturparken.dk
http://www.skulpturparken.dk/

Læs mindre Læs mere
Vis flere oplevelser »
Tilmeld dig vores nyhedsbrev [x]
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer