70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Forlystelser
For børn
For voksne
For aktive
I naturen
Restauranter
Nulstil filtrering

LEGOLAND®

Besøg LEGOLAND®, og få en fantastisk oplevelse i ferien for hele familien. LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW for hele familien. Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller, fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land og mon du kan finde Olsenbanden i Miniland?
Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder i Lloyds Laser Labyrint, på Coles Klatrevæg, i Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor I skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.

Booker du et sommerhus hos Admiral Strand Feriehuse, får du 25% rabat på billetter til LEGOLAND® i 2018 - læs mere her 


Kontaktoplysninger

Nordmarksvej, 7190 Billund
Tlf. +45 75331333
http://www.legoland.dk/

Læs mindre Læs mere

Adventure Park

SPAR 20 % PÅ INDGANGEN!

Er du gæst ved Admiral Strand Feriehuse får du 20 % rabat på indgangen - Du skal blot fremvise en husnøgle eller en lejekontrakt.
Adventures Park tilbyder en unik oplevelse for familier og venner. Aktiviteterne og faciliteterne giver muligheden for nogle gode og sjove timer, som I altid vil huske. Her er alt fra skydesimulator, Adventure Golf, Bowls, fodbold- og håndboldgolf, minigolf og meget mere.
 

Kontaktoplysninger

Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing
+45 97 33 35 00
www.adventure-park.dk

Læs mindre Læs mere

Bork Legeland - Et 2500 m2 stort indendørs legeland

Det 2500 m2 store indendørs legeland, er klar til at blive udforsket! Bork Legeland har masser af aktiviteter, så uanset om du er til spænding, leg eller hygge, så er der noget for dig. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt. Bork Legeland ligger i udkanten af Bork Havn.


Kontaktoplysninger

Enggårdsvej 9, Bork Havn
75 28 00 57
www.borklegeland.dk

Læs mindre Læs mere
Vis flere oplevelser »
Tilmeld dig vores nyhedsbrev [x]
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer