70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00
Forlystelser
I naturen
For aktive
For børn
Ved stranden
For voksne
Nulstil filtrering

LEGOLAND®

Besøg LEGOLAND®, og få en fantastisk oplevelse i ferien for hele familien. LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. LEGOLAND® er mere end 60 millioner LEGO klodser og fyldt med WAUW for hele familien. Glæd jer til sommerfugle i maven i rutsjebanerne, vandleg hos piraterne, masser af imponerende LEGO modeller, fuld fart på legen i LEGO DUPLO® Land og mon du kan finde Olsenbanden i Miniland?
Der er mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events at kaste sig over.

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder i Lloyds Laser Labyrint, på Coles Klatrevæg, i Kais Spinnere og med Jays Reaktionstræning. Glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed LEGO NINJAGO The Ride, hvor I skal mestre fire elementer: Ild, lyn, jord og is for at bekæmpe The Great Devourer.

Booker du et sommerhus hos Admiral Strand Feriehuse, får du 25% rabat på billetter til LEGOLAND® i 2018 - læs mere her 


Kontaktoplysninger

Nordmarksvej, 7190 Billund
Tlf. +45 75331333
http://www.legoland.dk/

Læs mindre Læs mere

Fiskeri- og søfartsmuseet Esbjerg

På Fiskeri- og Søfartsmuseet har du mulighed for at fordybe dig i vores permanente udstillinger om fiskeri og søfart og få en sjov oplevelse med sælerne i sælariet. Man kan nyde en stille stund i den store akvariehal, hvor du kan se saltvandsfisk fra danske farvande og røre ved nogle af dem.
Udendørs kan du opleve den maritime stemning i frilandsudstillingen og børnene kan få en hyggelig stund på legepladsen. Uanset vejr og vind bliver sælerne fodret hver dag kl. 11.00 og 14.30.

Bliver I sultne undervejs, kan I nyde en lækker menu i Cafe Fimus, og samtidig opleve den smukke udsigt over indsejlingen til Esbjerg Havn.


Kontaktoplysninger

Tarphagevej 2, 6710 Esbjerg V
+45 76 12 20 00
www.fimus.dk/

Læs mindre Læs mere

Hundeskov - Fanø Plantage

Hundeskoven på Fanø er en seks hektar stor skov, som ligger ved Mågekolonivej. Over for Hundeskoven finder I en p-plads med borde og bænke, en skøn skovlegeplads og toilet. Hundeskoven er fantastisk, med mange små stier, der går igennem tæt bevoksede områder, men området har også store og åbne lyngarealer.


Kontaktoplysninger

Fanø Plantage - Landevejen, 6720 Fanø

Læs mindre Læs mere
Vis flere oplevelser »
Tilmeld dig vores nyhedsbrev [x]
* Navn:
* Email:
Cookie præferencer