70 20 46 06 Man - lør: 9.00 - 16.00

Information

Ved bestilling:
Når vi har modtaget Jeres bestilling fremsendes lejebevis samt informationsmateriale. Det fremgår blandt andet af materialet:

  1. Hvor nøglen til ferieboligen kan afhentes enten hos os på kontoret i Lønne eller hos et af vore nøgleudleveringssteder. I praksis hvor det er lettest for jer.
  2. Kørselsvejledning til nøgleudleveringen.
  3. Hvor meget - og hvornår I skal betale.

Betaling er opdelt i to rater:
1. rate skal betales inden 8 dage (25 procent af lejeprisen) og 2. rate skal betales 6 uger inden ankomst (75 procent af lejeprisen). Samtidig med 2. rate betales depositum for ophold i ferieboligen. I E, D, C, B og A sæson betales Kr. 700,- per uge, dog kr. 2.000,- per uge for ferieboliger med pool. I F sæson betales Kr. 1000,- per uge, og kr. 2.700,- per uge for ferieboliger med pool. Er der kortere end 6 uger til ankomst skal det samlede beløb betales inden 8 dage, dog senest ved ankomst.

Ungdomsgrupper/studentergrupper:
Grupper på mere end 4 personer og som er under 23 år skal betale 1000 kr. pr. person i depositum i perioden fra d. 01/05 – 15/06. Er det tilfældet at depositum ikke dækker udgifter til skader og forbrug, fremsendes en regning.

Ankomst:
Lejemålet starter altid på ankomstdagen kl. 15.00. Husk at medbringe lejebevis. Ved nøgleafhentning modtager I en kuvert som indeholder:
- Velkomstbrev med praktiske oplysninger
- Jeres nøgler til sommerhuset
- Strømseddel til beregning af forbrugsomkostningerne
- Kørselsvejledning til sommerhuset

Husk selv at medbringe:
I skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, karklude, viskestykker, køkkenrulle, toiletpapir og rengøringsmidler. I kan vælge at leje sengelinned + 1 håndklæde hos os til kr. 80,- per person. 
Er der ikke barneseng og barnestol i sommerhuset, så kan de lejes for kr. 75,- per styk. - Husk at bestille dette sammen med opholdet.

Afrejse:
På afrejsedagen skal sommerhuset forlades inden kl. 10.00. Nøgle og strømafregningsseddel afleveres hvor det i sin tid blev afhentet.

Tilbagebetaling af depositum:
Indenfor 10 dage returneres jeres depositum fratrukket forbrug af strøm, olie, vand. Skulle I være uheldige at ødelægge noget i sommerhuset eller "glemmer" at rydde op, så vil udgifter til det ligeledes blive fratrukket i depositummet.

Forbrug:
Nedenunder ses de nuværende priser for strøm og vand. Vi tager forbehold for ændringer. 
Strøm: 2,55 kr. pr. kWh
Vand: 20,00 - 45,00 kr. pr. m³

Havemøbler:
Ikke alle huse har parasol og hynder til havemøblerne.

Internet:
Venligst medbring et internetkabel, hvis sommerhuset ikke har trådløst internet.

Grillrist:
I alle sommerhuse er der en grill. Risten skal dog lejes hos os – på den måde sikre vi, at I altid får en rengjort og klar rist, uden rester fra de tidligere gæster. Risten kan lejes for kr. 50,- uanset hvor længe I har lejet sommerhuset.

Afstande:
De nævnte afstande på hjemmesiden er vejledende og angivet i luftlinje. Det kan derfor forekomme at turen til for eksempel stranden eller indkøb er længere.